Libnet.ro
UNICEF

05:30

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad. continuă pe B1

Citu: Statul poate suporta 2 luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate

Masura privind suportarea somajului tehnic de catre stat vizeaza in principal companiile afectate direct de masurile luate de Executiv, respectiv restaurante, companii care se ocupa de organizarea de evenimente si, initial, se va merge pe durata starii de urgenta, de 30 de zile, care poate fi prelungita inca 30 de zile, a declarat miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Florin Citu: Vom produce masti medicale in tara Sa sprijinim restaurantele cumparand online Somajul tehnic va fi sprijinit de la buget

Ministrul de Finante Florin Citu a declarat marti seara, la Digi 24, ca restaurantele isi pot sustine activitatea livrand mancare la domiciliu, iar noi le putem sprijini facand comenzi. Citu spune ca pachetul de masuri menit sa sprijine eonomia valoreaza 2% din PIB. Acesta a vorbit si despre posibilitatea suspendarii impozitului pe venit si despre sustinerea din bugetul de stat a somajului tehnic.

Florin Citu: Guvernul este pregatit cu finantare pentru scenarii diferite

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca statul poate suporta doua luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate de guvern.

Florin Citu le da asigurari romanilor: Nu vor fi probleme cu plata salariilor si pensiilor

Florin Citu le da asigurari romanilor ca nu vor fi probleme cu plata salariilor, pensiilor si facturilor de la stat. El a precizat faptul ca statul roman si-a reasigurat cheltuielile la inceputul anului si nu vor fi probleme.

Citu, despre amanarea ratelor bancare: Un milion de oameni ar putea intra in somaj, dar speram sa nu se ajunga acolo. Trebuie schimbat regulamentul BNR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit marti seara despre amanarea ratelor bancare, in conditiile in care este de asteptat ca un milion de oameni sa intre in somaj, sugerand ca trebuie schimbat regulamentul BNR, pentru ca altfel bancile vor trebui sa suporte niste costuri.

Citu, despre primele masuri pentru economia in coronacriza: Garantii pentru capital de lucru de pana la 10 miliarde lei pentru IMM-uri

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca Guvernul va oferi garantii de pana la 10 miliarde lei pentru IMM-uri, ca parte din pachetul de masuri de sustinere a economiei in fata coronacrizei.

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Florin Citu anunta ca statul este pregatit sa sustina economia

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, marti seara la Digi24 ca statul este pregatit sa sustina economia, fiind gandite mai multe masuri, al caror impact financiar este estimat la 2% din PIB.

Florin Citu: Bancile comerciale lucreaza la un mecanism pe o perioada mai lunga, pentru conditii mai relaxate fata de clienti, dar trebuie schimbat putin regulamentul BNR

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca bancile comerciale din Romania lucreaza la un mecanism, astfel incat sa le ofere clientilor conditii mai relaxate. Totusi, demnitarul a explicat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )