Libnet.ro
UNICEF

13:16

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Playtech Playtech,
Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii . continuă pe Playtech

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana .

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de .

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Florin Citu: Vom produce masti medicale in tara Sa sprijinim restaurantele cumparand online Somajul tehnic va fi sprijinit de la buget

Ministrul de Finante Florin Citu a declarat marti seara, la Digi 24, ca restaurantele isi pot sustine activitatea livrand mancare la domiciliu, iar noi le putem sprijini facand comenzi. Citu spune ca pachetul de masuri menit sa sprijine eonomia valoreaza 2% din PIB. Acesta a vorbit si despre posibilitatea suspendarii impozitului pe venit si despre sustinerea din bugetul de stat a somajului tehnic.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Florin Citu: Guvernul este pregatit cu finantare pentru scenarii diferite

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca statul poate suporta doua luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate de guvern.

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Florin Citu le da asigurari romanilor: Nu vor fi probleme cu plata salariilor si pensiilor

Florin Citu le da asigurari romanilor ca nu vor fi probleme cu plata salariilor, pensiilor si facturilor de la stat. El a precizat faptul ca statul roman si-a reasigurat cheltuielile la inceputul anului si nu vor fi probleme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )