Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florin Citu, dat de gol de PSD. Ce ar fi facut, de fapt, la Bruxelles. Adevarul s-a aflat

Playtech Playtech,
Florin Citu, dat de gol de PSD. Ce ar fi facut, de fapt, la Bruxelles. Adevarul s-a aflat

Un europarlamentar din partea PSD, l-a dat de gol pe Florin Citu. Remarca vine in urma vizitei premierului la Bruxelles. Europarlamentarul aduce in discutie si problemele din sanatate si educatie. Florin Citu a fost dat de gol Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepresedinte al PSD, afirma ca Guvernul a spus una la Bruxelles si altceva la Bucuresti. continuă pe Playtech

Florin Citu, in vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 11-12 februarie

Premierul Florin Citu efectueaza o vizita de lucru la Bruxelles in perioada 11 - 12 februarie, informeaza Guvernul. Seful Executivului va avea intalniri cu presedintii Consiliului European Charles Michel, Comisiei Europene Ursula von der Leyen, si al Parlamentului European David Sassoli, precum si cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager si Valdis Dombrovskis.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Parlamentului European la Bruxelles. Au despre gestionarea pandemiei, vaccinarea anti-COVID si Planul National de Relansare si Rezilienta

Premierul Florin Citu se afla in vizita la Bruxelles, acolo unde a avut o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Cei au discutat despre principalele teme de pe agenda europeana, cu.

CTP l-a dat de gol pe Florin Citu. Cine sunt nepoatele liberale plantate prin tot bugetul

Criza economica se adanceste, iar decidentii isi retrag promisunile, rectifica bugete si, cel mai important, uita de oameni. Pilele comuniste inca exista in sistemul bugetar de stat, nimeni nu recunoaste, dar accepta tacit sistemul de trista amintire. Florin Citu, un produs aldemos-ului, anunta eradicarea unor cutume din trecut, dar uita sau omite existentanepoatelor liberale. Acelenepoate care .

CIOLACU: Citu se duce de pomana la Bruxelles

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, ca premierul Florin Citu se duce de pomana la Bruxelles, pentru ca nu are un plan pentru accesarea banilor europeni si nici buget.

VIDEO Premierul Florin Citu: Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre BugetSunt 4 reforme pe care vrem sa le facem: pensii, salarizare, educatie si administrare fiscala

Premierul Florin Citu a sustinut, sambata, la ora 13:00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. El a discutat despre reformele pe care intentioneaza sa le faca, s-a referit la vizita facuta la Bruxelles si a explicat modul in care a construit bugetul pentru acest an. Nu a uitat sa-l intepe pe liderul PSD Marcel Ciolacu, caruia i-a transmis Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre Buget! HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale premierului.

Marcel Ciolacu, reactie dupa afirmatiile premierului Florin Citu: Ai vreo 10 milioane de telefonae de dat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a raspuns prmierului Florin Citu la cateva minute dupa ce acesta a lansat un atact pe tema bugetului pentru 2021, in timpul unei conferinte de presa, sustinuta sambata la.

Florin Citu, atac la adresa liderului PSD, dupa criticile privind bugetul pe 2021: Tovarase Ciolacu, da-mi un telefon! (VIDEO)

Premierul Florin Citu a raspuns in timpul conferintei de sambaat criticilor pe care liderul social - democratilor le-a adus bugetului pe 2021. Reparam dezmatul facut de PSD, a declarat Florin Citu s.

Florin Citu a cerut la Bruxelles ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu se afla intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia Citu i-a solicitat ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European.

Florin Citu, dupa vizita de la Bruxelles: Am avut doua zile de discutii intense si foarte aplicate in martie o sa primim 2,4 milioane de doze de vaccin (VIDEO)

Sambata, in timpul unei conferinte de presa la Palatul Victoria, premierul Florin Citu a anuntat ca au fost doua zile de discutii intense in timpul vizitei la Bruxelles. El a anuntat ca in maertie,.

Florin Citu, vizita oficiala la Bruxelles. intrevedere cu presedintele Parlamentului European si liderii grupurilor politice

Prim-ministrul Florin Citu, aflat la Bruxelles, unde are programate mai multe intalniri cu oficiali europeni a subliniat importanta unei cooperari stranse la nivel european in vederea gestionarii, in continuare, a pandemiei si a consecintelor acesteia, evidentiind importanta succesului campaniilor de vaccinare din statele membre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )