Libnet.ro
UNICEF

15:30

Florin Citu a depus lista ministrilor si programul de guvernare in Parlament

B1 B1,
Florin Citu a depus lista ministrilor si programul de guvernare in Parlament

Premierul desemnat Florin Citua depus, vineri, in Parlament lista ministrilor si programul de guvernare, facand apel la PSD sa nuintarzie calendarul de investire. Am depus lista ministrilor. continuă pe B1

Kelemen: UDMR va lua o decizie dupa ce va vedea lista ministrilor si programul de guvernare

UDMR va lua o decizie in privinta sustinerii Guvernului Citu dupa ce va vedea lista ministrilor propusi si programul de guvernare, a declarat miercuri, liderul Uniunii, Kelemen Hunor.

Citu: Lucian Heius e propunerea la Ministerul Finantelor. Saptamana viitoare incep discutiile pentru formarea majoritatii (VIDEO)

Florin Citu, premierul desemnat, a anuntat ca va depune vineri, in Parlament, lista ministrilor si programul de guvernare. A mai precizat, de asemenea, ca de luni vor incepe negocierile pentru formarea.

Lista Guvernului Citu. Liberalii au validat, cu unanimitate, ministrii noului cabinet si programul de guvernare

Biroul Executiv al PNL a validat, cu unanimitate, vineri lista Cabinetului condus de premierul desemnat Florin Citu si programul de guvernare. Singura schimbare in lista guvernului este la Ministerul de Finante, portofoliu ocupat pana acum de Citu. in locul sau va veni deputatul Lucian Heius.

Biroul Executiv al PNL se reuneste astazi pentru a stabili lista ministrilor propusi si programul de guvernare

Biroul Executiv al PNL se reuneste, astazi, intr-o sedinta, pentru a stabili lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu si programul de guvernare care vor fi depuse la Parlament. in aceeasi sedinta, conducerea liberalilor trebuie sa voteze si sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei.

Florin Citu: Lucian Heius, propus pentru Ministerul Finantelor. Astazi depunem lista Guvernului la Parlament

Premierul desemnat Florin Citu a anuntat, vineri, ca deputatul PNL Lucian Heius este propunerea PNL pentru Ministerul Finantelor, lista cu membrii Cabinetului si programul de guvernare urmand sa fie astazi depusa la Parlament.

Biroul Executiv al PNL voteaza vineri sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei si stabileste lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu

Biroul Executiv al PNL stabileste vineri lista ministrilor din Guvernul Citu siprogramul de guvernare. in plus, conducerea extinsa a partidului urmeaza sa votezesi sustinerea candidaturii lui.

Numire surpriza la Ministerul de Finante. Pe cine a ales Florin Citu sa se ocupe de banii romanilor

Klaus Iohannis a facut mutarea catre fostul Ministru al Finantelor, Florin Citu desemnandu-l ca premier. Klaus Iohannis a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu pentru functia de premier, la numai cateva minute dupa anuntul facut, miercuri seara, la Cotroceni. Numire surpriza la Ministerul de Finante Vom depune astazi in Parlament lista Cabinetului .

Florin Citu: Desemnarea mea este o garantie a continuitatii in guvernare a PNL

Florin Citu a facut, miercuri seara, prima declaratie in calitate de premier desemnat.

Culise. De ce l-a ales Iohannis premier pe Florin Citu

Klaus Iohannis a venit cu o solutie din care PNL oricum va avea de castigat: l-a desemnat premier pe Florin Citu, unul dintre ministrii criticati puternic de PSD. in mod normal, social-democratii ar trebui sa-l tranteasca in Parlament, prin urmare se va face pasul decisiv spre anticipate, scenariul dorit de Iohannis. Totusi, daca PSD il voteaza pe Citu, liberalii raman la putere cu un premier din partid, dar care nu-l va eclipsa pe Ludovic Orban.

Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis. Cati bani are in conturi

Florin Citu, noul premier propus de Klaus Iohannis, nu are mare vechime in PNL, dar are trei terenuri, un apartament de 130 mp si 350. 000 de lei in cont. Ce avere are Florin Citu, premierul propus de Klaus Iohannis? Florin-Vasile Citu este senator roman, ales in anul 2016. Pe 4 noiembrie 2019 a preluat de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )