Libnet.ro
UNICEF

13:45

Biroul Executiv al PNL voteaza vineri sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei si stabileste lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu

B1 B1,
Biroul Executiv al PNL voteaza vineri sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei si stabileste lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu

Biroul Executiv al PNL stabileste vineri lista ministrilor din Guvernul Citu siprogramul de guvernare. in plus, conducerea extinsa a partidului urmeaza sa votezesi sustinerea candidaturii lui. continuă pe B1

Biroul Executiv al PNL se reuneste astazi pentru a stabili lista ministrilor propusi si programul de guvernare

Biroul Executiv al PNL se reuneste, astazi, intr-o sedinta, pentru a stabili lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu si programul de guvernare care vor fi depuse la Parlament. in aceeasi sedinta, conducerea liberalilor trebuie sa voteze si sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei.

PNL schimba un singur ministru si nu ia USR la guvernare. Ludovic Orban nu intra in Executiv. Nicusor Dan, validat candidat pentru Capitala

Biroul Executiv al PNL s-a reunit vineri dimineata pentru a stabili lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu si programul de guvernare care vor fi depuse la Parlament. in aceeasi sedinta, conducerea liberalilor au validat candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei.

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a anuntat vineri liderul liberal Ludovic Orban, La randul sau, Nicusor Dan, care a fost prezent la sedinta liderilor liberali, a afirmat ca este o decizie de responsabilitate, luata in interesul public.

Lista Guvernului Citu. Liberalii au validat, cu unanimitate, ministrii noului cabinet si programul de guvernare

Biroul Executiv al PNL a validat, cu unanimitate, vineri lista Cabinetului condus de premierul desemnat Florin Citu si programul de guvernare. Singura schimbare in lista guvernului este la Ministerul de Finante, portofoliu ocupat pana acum de Citu. in locul sau va veni deputatul Lucian Heius.

PNL Bucuresti, vot in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Violeta Alexandru: Bucurestenii au dreptul la dezvoltare (VIDEO)

PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sutina candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a afirmat Violeta Alexandru, liderul filialei, care crede ca aceasta decizie poate sa scoata.

Gura de oxigen de care PNL avea nevoie. Cateva observatii despre sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Grabiti sa sarbatoreasca o victorie pe care au asteptat-o prea mult timp, liberalii s-au trezit, dupa doar trei luni de guvernare sufocati de PSD. Marile promisiuni facute de PNL au ramas doar vorbe pierdute in entuziasmul momentelor electorale ale anului trecut.

Dezvaluirea care spune tot! De ce a ales PNL sa il sustina pe Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti

Intr-o miscare politica ce ar putea fi fatala PNL-ului, Ludovic Orban anunta, joi, ca PNL va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Generala a Capitalei. Liderul liberal a precizat ca sondajele arata ca alti posibil candidati ai partidului nu ar avea garantia ca ar putea castiga in batalia cu PSD. Dezvaluirea care spune tot .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )