Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, despre buget: Obiectivul este acela de a veni in Parlament saptamana viitoare Modificam masuri care au avut efect devastator

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu, despre buget: Obiectivul este acela de a veni in Parlament saptamana viitoare Modificam masuri care au avut efect devastator

Premierul Florin Citu spune ca dureaza mai mult elaborarea bugetului pe 2021 deoarece ar urma sa fie introduse reforme amanate timp de 30 de ani si pentru ca trebuie modificate masuri care au avut efect devastator. Citu sustine ca obiectivul este de a prezenta bugetul saptamana viitoare in Parlament. Tinta de deficit pentru 2021 ramane in jurul cifrei de 7%. Premierul a reamintit ca in acest an, cheltuielile cu pensiile cresc cu aproape 8 miliarde de lei. continuă pe Hotnews

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom lua o decizie ferma pe 2 februarie Masca, dezinfectantul si distanta sociala ne protejeaza si de noua tulpina SARS-CoV-2 (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca autoritatile vor lua pe 2 februarie o decizie finala in privinta redeschiderii scolilor odata cu inceperea celui de-al doilea semestru. Citu a spus ca,.

Ciolacu: Florin Citu ne propune un buget de austeritate. Maine vom prezenta bugetul alternativ

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a intalnit marti cu liderii principalelor sindicate alaturi de care a discutat despre bugetul pentru 2021. Ciolacu a explicat apoi ca formatiunea sa va prezenta miercuri bugetul alternativ si ca va depune la proiectul Guvernului mai multe amendamente.

Florin Citu: Mergem spre un deficit de 7%. Obiectivul e de a veni saptamana viitoare in Parlament, dar dureaza pentru ca intoarcem masuri cu efect devastator pentru finantele publice Vom introduce in premiera bugetarea multianuala

Premierul Florin Citu a anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament saptamana viitoare si ca procesul de constructie dureaza pentru ca actualul Guvern intoarce masuri.

Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca, in Romania, campania de vaccinare se desfasoara cu ssucces, in ciuda unor probleme pe termen scurt legate de distributia vaccinurilor de catre companiile.

FLORIN CITU: Ministerul Finantelor finalizeaza discutiile cu ordonatorii de credite

Premierul Florin Citu a anuntat ca reprezentantii Ministerului de Finante finalizeaza astazi discutiile cu ordonatorii de credite si astazi ar putea fi o propunere de buget pe care considera ca este buna pentru sustinerea cresterii economice.

Cresc pensiile in 2021? Florin Citu: Lucram la o Lege a pensiilor bazata pe contributivitate Presedintele tarii nu mai are cel mai mare salariu. Vom veni cu o noua forma pentru Legea salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca membrii coalitiei de guvernare lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare, caci cea aflata acum in vigoare e plina de exceptii care accentueaza inechitatile,.

Florin Citu: Pana la finalul zilei ar trebui sa avem o propunere de buget cat de cat aproape de ce vreau eu. Prioritatile sunt investitiile si sanatatea

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca pana la finalul acestei zile am putea avea o propunere de buget cat de cat aproape de ce vreau eu. Acesta a precizat ca bugetul pe 2021 va putea sustine.

De ce nu are Romania buget pe anul 2021? Explicatiile premierului Florin Citu

Premierul Romaniei Florin Citu a declarat, miercuri, ca tinta de deficit pentru bugetul de stat pe 2021 ramane la 7%. El a mai anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament.

FLORIN CITU: Mergem spre un deficit bugetar de 7%

Premierul Florin Citu a afirmat, miercuri, ca tinta de deficit pentru acest an ramane 7% si spera sa se incadreze in acest deficit cu propunerea de buget. Citu sustine ca pare ca dureaza mai mult alcatuirea bugetului pentru ca trebuie remediate reforme care au fost amanate 30 de ani sau masuri care au avut un efect devastator pentru finantele publice.

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3327 seconds )