Libnet.ro
UNICEF

00:07

FLORIN CITU: Mergem spre un deficit bugetar de 7%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Mergem spre un deficit bugetar de 7%

Premierul Florin Citu a afirmat, miercuri, ca tinta de deficit pentru acest an ramane 7% si spera sa se incadreze in acest deficit cu propunerea de buget. Citu sustine ca pare ca dureaza mai mult alcatuirea bugetului pentru ca trebuie remediate reforme care au fost amanate 30 de ani sau masuri care au avut un efect devastator pentru finantele publice. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Mergem spre un deficit de 7%. Obiectivul e de a veni saptamana viitoare in Parlament, dar dureaza pentru ca intoarcem masuri cu efect devastator pentru finantele publice Vom introduce in premiera bugetarea multianuala

Premierul Florin Citu a anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament saptamana viitoare si ca procesul de constructie dureaza pentru ca actualul Guvern intoarce masuri.

Florin Citu, despre buget: Obiectivul este acela de a veni in Parlament saptamana viitoare Modificam masuri care au avut efect devastator

Premierul Florin Citu spune ca dureaza mai mult elaborarea bugetului pe 2021 deoarece ar urma sa fie introduse reforme amanate timp de 30 de ani si pentru ca trebuie modificate masuri care au avut efect devastator. Citu sustine ca obiectivul este de a prezenta bugetul saptamana viitoare in Parlament. Tinta de deficit pentru 2021 ramane in jurul cifrei de 7%. Premierul a reamintit ca in acest an, cheltuielile cu pensiile cresc cu aproape 8 miliarde de lei.

De ce nu are Romania buget pe anul 2021? Explicatiile premierului Florin Citu

Premierul Romaniei Florin Citu a declarat, miercuri, ca tinta de deficit pentru bugetul de stat pe 2021 ramane la 7%. El a mai anuntat ca bugetul de stat pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in Parlament.

Florin Citu, discutie cu premierul olandez. I-a transmis ca Romania este pe deplin pregatita sa intre in Schengen

Premierul Florin Citu anunta ca a avut convorbire telefonica cu premierul olandez Mark Rutte. Cei doi au abordat teme economice, legate de pandemie si campania de vaccinare, dar si aderarea la Spatiul Schengen.

Romania este pe deplin pregatita sa intre in Spatiul Schengen, anunta premierul Florin Citu

Premierul Romaniei, Florin Citu, i-a explicat omologului sau din Olanda, Mark Rutte, ca Romania este.

Bugetul pe 2021 va avea efect pe doi ani de zile, anunta premierul Florin Citu

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca inca se poarta discutii pentru elaborarea proiectului Leg.

Ce au discutat premierul Florin Citu si prim-ministrul Benjamin Netanyahu, in prima convorbire dintre cei doi

Premierul Florin Citu a avut, miercuri, prima discutie cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, de Ziua Internationala a Victimelor Holocaustului. in conversatia lor, cei doi premieri au reconfirmat faptul ca Romania si Israel impartasesc multe valori comune.

Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca, in Romania, campania de vaccinare se desfasoara cu ssucces, in ciuda unor probleme pe termen scurt legate de distributia vaccinurilor de catre companiile.

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

Deficit bugetar de aproape 9,8% din PIB in 2020. A depasit 100 miliarde lei Ministerul se astepta la 9,1% dupa cea de-a treia rectificare

Romania a inregistra un deficit bugetar de 9,79% din PIB in 2020, potrivit datelor Ministerului Finantelor, dublu fata de 2019. De precizat ca valoarea ca procent din PIB reprezinta estimare, deoarece inca nu au sosit datele pe trimestrul IV de la Institutul National de Statistica INS). Valoarea deficitului a ajuns la 101,9 miliarde lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )