Libnet.ro
UNICEF

09:30

Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

B1 B1,
Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca, in Romania, campania de vaccinare se desfasoara cu ssucces, in ciuda unor probleme pe termen scurt legate de distributia vaccinurilor de catre companiile. continuă pe B1

Citu: in aceste zile va incepe vaccinarea si cu vaccinul Moderna Romania are o campanie de vaccinare de succes

Vaccinul impotriva COVID-19 al companiei Moderna va incepe sa fie folosit in Romania in urmatoarele zile, a declarat miercuri premierul Florin Citu, spunand ca pana acum nu a fost folosit in campania de vaccinare pentru ca au fost putine doze. intrebat daca oamenii vor putea alege intre vaccinul Pfizer si cel al Moderna, Citu a spus ca nu exista nicio diferenta intre cele doua vaccinuri si ca se va face o diferentiere la centrele de vaccinare, unde vor fi cabinete care vor vaccina cu Moderna si cabinete care vor folosi Pfizer.

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

Ce au discutat premierul Florin Citu si prim-ministrul Benjamin Netanyahu, in prima convorbire dintre cei doi

Premierul Florin Citu a avut, miercuri, prima discutie cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, de Ziua Internationala a Victimelor Holocaustului. in conversatia lor, cei doi premieri au reconfirmat faptul ca Romania si Israel impartasesc multe valori comune.

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres.

Florin Citu: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in Schengen

Premierul Florin Citu a anuntat, marti, ca a discutat cu prim-ministrul olandez, Mark Rutte, caruia i-a spus ca Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen.

Bugetul pe 2021 va avea efect pe doi ani de zile, anunta premierul Florin Citu

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca inca se poarta discutii pentru elaborarea proiectului Leg.

Romania este pe deplin pregatita sa intre in Spatiul Schengen, anunta premierul Florin Citu

Premierul Romaniei, Florin Citu, i-a explicat omologului sau din Olanda, Mark Rutte, ca Romania este.

Florin Citu: Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a tuturor modalitatilor de propagare a acestora, a discursului instigator la ura si a antisemitismului

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca exercitarea Presedintiei Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului, adoptarea, in 2018, a unei legi speciale pentru combaterea antisemitismului, pregatirea.

Citu: Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a antisemitismului

Premierul Florin Citu a transmis miercuri, cu prilejul Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, ca Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a modalitatilor de propagare a acestora, a discursului instigator la ura si a antisemitismului.

Premierul Florin Citu, anunt despre cresterea pensiilor in acest an

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, ca pensiile vor creste in acest an, vor fi mai mari ca anul trecut, insa nu a precizat clar cu cat va creste punctul de pensie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )