Libnet.ro
UNICEF

19:30

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: 110 contracte de investitii si achizitii, dintre care 50 de contracte sunt facute cu companiile infiintate de PMB (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: 110 contracte de investitii si achizitii, dintre care 50 de contracte sunt facute cu companiile infiintate de PMB (VIDEO)

Florin Citu a discutat marti si despre controlul pe care Ministerul in desfasoara la Primaria Municipiului Bucuresti. El a precizat ca a primit situatia contractelor privind investitiile, din care reiese. continuă pe B1

FLORIN CITU: Nu veti vedea cresteri de taxe anul viitor

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dat din nou asigurari azi ca nu vor exista cresteri de taxe anul viitor, solutia autoritatilor fiind taxe mai mici si mai putine, pe care sa le poata plati toata lumea.

Motivul pentru care Florin Citu nu prezinta bugetul pe 2021: Un cadou pentru PSD-isti

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat, in aceasta dimineata, intr-o postare pe Facebook, motivul pentru care nu prezinta bugetul pe anul 2021. Citu a precizat ca explicatia este un cadou pentru PSD-isti pentru ca i s-a facut mila.

Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a dat asigurari ca nu vor fi majorate taxele anul viitor, caci nu este nevoie de o astfel de masura pentru a aduce bani in plus la buget. El a mai tinut sa precizeze ca.

Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a dat asigurari ca nu vor fi majorate taxele anul viitor, caci nu este nevoie de o astfel de masura pentru a aduce bani in plus la buget. El a mai tinut sa precizeze ca.

Florin Citu: Nu vor fi executari silite pana la 25 decembrie

Florin Citu, ministrul Finantelor, a precizat ca indiferent de ziua publicarii documentului in Monit.

Florin Citu, un cadou pentru PSD-isti: De ce nu prezinta PNL bugetul pe 2021? Pentru ca este ilegal! Cand esti preocupat doar de furat, nu ai timp sa citesti legile modificate tot de oamenii tai

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a subliniat ca PNL nu prezinta bugetul pe 2021 pentru ca este ilegal. Credeti ca acum socialistii vor opri propaganda infecta la adresa mea in legatura cu.

Inspectorii trimisi de Ministerul de Finante au reluat ancheta la Primaria Capitalei

Inspectorii trimisi de Ministerul de Finante au reluat ancheta la Primaria Capitalei, ancheta care f.

Primaria Capitalei amana plata stimulentului financiar pentru adultii cu handicap invocand lipsa banilor Vlad Voiculescu o acuza pe Firea: Lasa oamenii fara bani ca sa creada ca noi am facut asta Reactia Gabrielei Firea

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, a anuntat pe pagina de Facebook ca amana plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap din lipsa de bani. Reprezentantii institutiei spun ca plata este amanata pana la o data ulterioara pe care o vom comunica de indata ce vom dispune de fondurile necesare. Vlad Voiculescu, viceprimarul propus din partea USR-PLUS, in administratia Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca loveste in adultii cu handicap ca o razbunare politica. Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a scris pe pagina de Facebook ca va rezolva problema imediat ce ajunge in primarie.

Primaria Capitalei, aviz de defrisare in ultimii 4 ani pentru aproape 30.000 de arbori si toaletarea a inca aproape 100.000 Ecologistii sustin ca s-ar fi taiat ilegat inca 10.000 de copaci (VIDEO)

Potrivit datelor culese de Hotnews, in ultimii patru ani Primaria Capitalei a emis circa 100. 000 de avize de toaletare. Astfel: in anul 2016 , aproximativ 32. 000 de copaci au fost toaletati, in 2017, peste 21.

VIDEO - ANALIZA Primaria Capitalei a dat aviz de defrisare in ultimii 4 ani pentru aproape 30.000 de arbori si a aprobat toaletarea a inca aproape 100.000 de arbori Ecocivica sustine ca se taie ilegal inca 10.000 de arborian doar de pe domeniul public

Primaria Capitalei a dat aviz de defrisare in ultimii 4 ani pentru aproape 30. 000 de arbori si permisiunea de toaletare pentru inca aproape 100. 000 de arbori, potrivit datelor furnizate de institutie la solicitarea HotNews. ro. Din experienta ultimilor 10 ani, o buna parte din arborii toaletati au sfarsit prin a se usca si a fi taiati. Datele reflecta doar situatia din acte, cuprinzand doar arborii care s-au taiattoaletat legal. Dan Trifu, vicepresedintele Ecocivica, spune insa ca fara aviz de defrisare se mai taie circa 10. 000 de arbori pe an, doar pe de domeniul public, deci 40. 000 in ultimii 4 ani. in ceea ce priveste toaletarile, din datele Ecocivica, s-ar usca circa 30% dintre arborii toaletati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )