Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a dat asigurari ca nu vor fi majorate taxele anul viitor, caci nu este nevoie de o astfel de masura pentru a aduce bani in plus la buget. El a mai tinut sa precizeze ca. continuă pe B1

Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a dat asigurari ca nu vor fi majorate taxele anul viitor, caci nu este nevoie de o astfel de masura pentru a aduce bani in plus la buget. El a mai tinut sa precizeze ca.

Florin Citu: Nu vor fi executari silite pana la 25 decembrie

Florin Citu, ministrul Finantelor, a precizat ca indiferent de ziua publicarii documentului in Monit.

FLORIN CITU: Nu veti vedea cresteri de taxe anul viitor

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dat din nou asigurari azi ca nu vor exista cresteri de taxe anul viitor, solutia autoritatilor fiind taxe mai mici si mai putine, pe care sa le poata plati toata lumea.

Florin Citu, declaratie surprinzatoare: Nu crestem taxele. Avem incredere in romani...

Ministrul de Finante Florin Citu a anuntat, marti, ca taxele nu vor creste de anul viitor si a argumentat ca guvernul din care face parte nu are nevoie de o astfel de masura pentru a spori veniturile la buget.

Motivul pentru care Florin Citu nu prezinta bugetul pe 2021: Un cadou pentru PSD-isti

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat, in aceasta dimineata, intr-o postare pe Facebook, motivul pentru care nu prezinta bugetul pe anul 2021. Citu a precizat ca explicatia este un cadou pentru PSD-isti pentru ca i s-a facut mila.

Florin Citu, un cadou pentru PSD-isti: De ce nu prezinta PNL bugetul pe 2021? Pentru ca este ilegal! Cand esti preocupat doar de furat, nu ai timp sa citesti legile modificate tot de oamenii tai

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a subliniat ca PNL nu prezinta bugetul pe 2021 pentru ca este ilegal. Credeti ca acum socialistii vor opri propaganda infecta la adresa mea in legatura cu.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: 110 contracte de investitii si achizitii, dintre care 50 de contracte sunt facute cu companiile infiintate de PMB (VIDEO)

Florin Citu a discutat marti si despre controlul pe care Ministerul in desfasoara la Primaria Municipiului Bucuresti. El a precizat ca a primit situatia contractelor privind investitiile, din care reiese.

FLORIDELUX.RO: Vanzarile de Halloween vor creste cu 20% in acest an

FlorideLux. ro,retailer de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, estimeaza ca vanzarile din apropierea sarbatorii de Halloween vor creste cu 20% in acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cu aceasta ocazie, compania a lansat si o noua colectie cu aranjamente florale si decoratiuni specifice acestei perioade, care potrivit estimarilor companiei vor genera venituri de aprox. 000 euro, alaturi de celelalte produse din oferta retailerului, anunta un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )