Libnet.ro
UNICEF

13:15

Florin Citu, despre pensiile romanilor: Acesta este scenariul realist

Antena3 Antena3,
Florin Citu, despre pensiile romanilor: Acesta este scenariul realist

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca propunerea sa de majorare cu 10% a pensiilor este una realista si sustenabila. Asta in contextul actualei crize economice mondiale. Citu a afirmat si ca scenariile fanteziste ale PSD nu ar face decat sa arunce tara in haos. continuă pe Antena3

Florin Citu, despre pensiile romanilor: Acesta este scenariul realist

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca propunerea sa de majorare cu 10% a pensiilor este una realista si sustenabila. Asta in contextul actualei crize economice mondiale. Citu a afirmat si ca scenariile fanteziste ale PSD nu ar face decat sa arunce tara in haos.

Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Statul roman a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu, care a vorbit si despre o amnistie referitoare la aceste sanctiuni.

Florin Citu, despre amenzile acordate in perioada starii de urgenta: Au fost achitate mai putin de 100 de milioane de lei din totalul de 600 de milioane

In perioada starii de urgenta, in Romania au fost aplicate amenzi in valoare de peste 600 de milioane de lei pentru nerespectarea masurilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii noului.

Florin Citu se victimizeaza in scandalul tatalui. Sunt presiuni si atacuri mizerabile la adresa mea

Scandalul generat de acuzatiile de abuz si de conflict de interese de la Ministerul Finantelor Publice ia amploare. Dupa ce a desfiintat Directia Juridica din minister in timp ce aceasta se afla in proces cu tatal sau, Florin Citu se victimizeaza. Spune ca este vorba doar de o amarata de reorganizare iar atacurile impotriva sa sunt mizerabile.

Florin Citu: Decizia cu cat va creste pensiile va fi una politica (VIDEO)

Ministrul de Finante, Florin Citu,a declarat ca are doua scenarii pentru pensii, iar, conform unuia dintre ele, acestea vor fi majorate, in septembrie, cu 10%, cu toate acestea, duminica, in emisiunea Dosar de.

Florin Citu, la raport in Senat. Ministrul trebuie sa dea explicatii despre rating-ul Romaniei

Ministrul Finantelor Florin Citu este invitat, miercuri, la ora 14. 00, la audieri in comisia economica din Senat, pentru a explica diferenta intre perspectiva negativa a economiei romanesti oferita de unele institutii si perspectiva pozitiva oferita de ministru.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, estimeaza ca inflatia va cobori anul acesta sub 2%

Inflatia va cobori anul acesta sub 2%, estimeaza Ministrul Finantelor, Florin Citu, care a precizat marti seara ca previziunile apocaliptice ale PSD privind evolutia economiei in contextul pandemiei de.

Citu, despre majorarea pensiilor din septembrie: O crestere de 10% este ceea ce putem sustine in acest moment

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca bugetul actual poate sustine o crestere de 10% a pensiilor in acest an. El a anuntat ca va prezenta premierului doua scenarii pentru pensii, dintre care unul prevede o crestere de 10%, fara sa dea detalii despre cealalta posibilitate.

Florin Citu invitat la audieri in Comisiile economica si de buget din Senat

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat miercuri, incepand cu ora 14,00, de catre Comisiile economica si de buget din Senat, potrivit programului afisat pe site-ul institutiei, citat de Agerpres. Tema audierii vizeaza analiza principalelor concluzii ale Raportului de tara al agentiei americane de rating StandardPoors, respectiv mentinerea ratingului suveran al Romaniei la nivelul BBB. Presedintele Comisiei economice, Daniel Zamfir, a afirmat ca Florin Citu este invitat pentru a explica membrilor celor doua comisii diferenta dintre perspectiva negativa a economiei romanesti oferita de unele institutii si perspectiva pozitiva a ministrului.

Florin Citu spune ca este atacat de o gasca organizata de teroristi economici

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca de cateva zile este atacat politic prin stiri false construite in cel mai securistic mod, pentru ca refuza sa arunce tara in aer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )