Libnet.ro
UNICEF

18:45

Florin Citu, despre proiectul PSD privind rezerva de aur a BNR: E infantil. Am crezut cami-a scapat programul dinti de aur

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre proiectul PSD privind rezerva de aur a BNR: E infantil. Am crezut cami-a scapat programul dinti de aur

Senatorul PNL, Florin Citu, a comentat intr-un interviu pentru RFI, proiectul PSD depus de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care ca BNR sa repatrieze rezerva de aur a Romaniei din strainatate, liberalul spunand proiectul este infantil si ca incalca tratatul UE. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU, DESPRE PROIECTUL DE MODIFICARE A STATULUI BNR DEPUS DE LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Banca, aurul si teleormaneanul!

Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca proiectul de modificare a Legii privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei nu poate fi adoptat intrucat nu respecta Constitutia.

Banca, aurul si teleormaneanul! Florin Citu, despre initiativa lui Dragnea: Neconstitutionala! Programul dinti de aur pentru fiecare PSD-ist nu se poate realiza

Banca, aurul si teleormaneanul!. Senatorul PNL Florin Citu sustine ca initiativa lui Liviu Dragnea de a repatria aurul din Marea Britanie este neconstitutionala. Nu va speriati. Nu va duceti dupa fent.

PSD, despre proiectul privind rezerva de aur a BNR: Si alte state europene si repatriaza rezerva

PSD sustine, referitor la propunerea legislativa depusa de Liviu Dragnea si Serban Nicolae privind rezerva de aur a Bancii Nationale, ca si alte state europene -Germania, Austia sau Olanda, isi repatriaza rezerva.

Raluca Turcan, despre proiectul PSD de repatriere a aurului: O fumigena pentru a acoperi uriasul handicap de imagine

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a comentat joi propunerea lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae de a repatria 95% din rezerva de aur a tarii, spunand ca este doar o fumigena, prin care PSD incearca sa distraga atentia de la Ordonanta 7 si victoria Laurei Codruta Kovesi din Comisia LIBE.

TURCAN, DESPRE PROIECTUL PRIVIND REZERVA DE AUR A ROMANIEI: E efectul propagandei ruse in tara noastra

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca propunerea legislativa privind rezerva de aur a tarii noastre, depus de social-democratii Liviu Dragnea si Serban Nicolae, reprezinta efectul propagandei ruse in Romania, mentionand ca acest demers este unul care are alte baze politice decat cele care tin de interesul romanilor.

PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur

PSD precizeaza, intr-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru aducerea in tara a rezervei de aur a BNR, ca si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur.

SONDAJ E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus proiect de lege prin care sa oblige BNR sa pastreze in tara 95% din rezervele de aur. Ei sustin ca nimic nu ar mai justifica pastrarea unei mari parti din rezerva in strainatate, Romania tinand o mare parte din aur la Banca Angliei fara a primi dobanda. Pe de alta parte, o astfel de masura ar avea efecte negative majore, conform expertilor in domeniu. Sondaj HotNews. ro: E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?.

FLORIN CITU: CE confirma falsificarea datelor executiei bugetare in 2018

Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca executia bugetara pentru 2018 este falsificata, iar Comisia Europeana confirma acest fapt.

Comisia Europeana confirma FALSIFICAREA datelor executiei bugetare in 2018. PNL-istul Florin Citu detoneaza BOMBA: Teodorovici trebuie sa raspunda (FOTO)

Senatorul PNL Florin Citu declara ca oficialii Comisiei Europene confirma falsificarea datelor bugetului de stat. Liberalul arata ca estimarile Bruxelles-ului sunt mult mai proaste decat cele ale.

Stelian Ion (USR), despre proiectul privind rezerva BNR: Ori vor sa abata atentia de la subiectul Kovesi ori vor sa puna mna pe rezerva de aur. E un demers foarte periculos

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, joi, referitor la proiectul lui Liviu Dragnea care prevede repatrierea a 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, ca este ori o incercare de a distrage atentia de la subiectul Laura Codruta Kovesi, ori o tentativa de a pune mana pe rezerva de aur, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )