Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan, despre proiectul PSD de repatriere a aurului: O fumigena pentru a acoperi uriasul handicap de imagine

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan, despre proiectul PSD de repatriere a aurului: O fumigena pentru a acoperi uriasul handicap de imagine

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a comentat joi propunerea lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae de a repatria 95% din rezerva de aur a tarii, spunand ca este doar o fumigena, prin care PSD incearca sa distraga atentia de la Ordonanta 7 si victoria Laurei Codruta Kovesi din Comisia LIBE. continuă pe Adevărul

TURCAN, DESPRE PROIECTUL PRIVIND REZERVA DE AUR A ROMANIEI: E efectul propagandei ruse in tara noastra

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca propunerea legislativa privind rezerva de aur a tarii noastre, depus de social-democratii Liviu Dragnea si Serban Nicolae, reprezinta efectul propagandei ruse in Romania, mentionand ca acest demers este unul care are alte baze politice decat cele care tin de interesul romanilor.

RALUCA TURCAN, DESPRE PROTESTUL PROFESORILOR: Demonstreaza ca nimic nu s-a schimbat in Educatie

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, afirma ca protestul cadrelor didactice demonstreaza ca nimic nu s-a schimbat in Educatie, iar Ecaterina Andronescu vine cu idei mazgalite pe coltul mesei, pe care le retrage sau le modifica a doua zi.

Florin Citu, despre proiectul PSD privind rezerva de aur a BNR: E infantil. Am crezut cami-a scapat programul dinti de aur

Senatorul PNL, Florin Citu, a comentat intr-un interviu pentru RFI, proiectul PSD depus de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care ca BNR sa repatrieze rezerva de aur a Romaniei din strainatate, liberalul spunand proiectul este infantil si ca incalca tratatul UE.

TURCAN, DESPRE DIRECTORUL DEMIS DIN AEP: A refuzat sa ingroape ancheta finantarii PSD

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a sustinut astazi ca Birourile permanente reunite au votat pentru demiterea directorului Departamentului de control al finantarii partidelor politice din AEP, Toma-Bogdan Costreie, pentru ca a refuzat sa ingroape ancheta privind furtul PSD din subventia de la stat.

Raluca Turcan: Proiectul lui Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a BNR este efectul propagandei ruse

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat joi ca propunerea legislativa privind rezerva de aur a tarii noastre, depus de social-democratii Liviu Dragnea si Serban Nicolae, reprezinta efectul propagandei ruse in Romania, mentionand ca acest demers este unul care are alte baze politice decat cele care tin de interesul romanilor.

TURCAN, DESPRE PROTESTUL PROFESORILOR: Demonstreaza ca nu s-a schimbat nimic in Educatie

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, afirma ca protestul cadrelor didactice demonstreaza ca nimic nu s-a schimbat in Educatie, iar Ecaterina Andronescu vine cu idei mazgalite pe coltul mesei, pe care le retrage sau le modifica a doua zi.

PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur

PSD precizeaza, intr-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru aducerea in tara a rezervei de aur a BNR, ca si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur.

SONDAJ E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?

Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus proiect de lege prin care sa oblige BNR sa pastreze in tara 95% din rezervele de aur. Ei sustin ca nimic nu ar mai justifica pastrarea unei mari parti din rezerva in strainatate, Romania tinand o mare parte din aur la Banca Angliei fara a primi dobanda. Pe de alta parte, o astfel de masura ar avea efecte negative majore, conform expertilor in domeniu. Sondaj HotNews. ro: E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?.

Serban Nicolae, despre proiectul CONTROVERSAT de repatriere a AURULUI Romaniei: Nu e nimic necurat. Nu se mai justifica sa tinem rezerva in strainatate. Nu produce venituri, ci ne costa

Senatorul PSD Serban Nicolae vine cu explicatii dupa ce a depus impreuna cu Liviu Dragnea un proiect care prevede ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat. Social-democratul motiveaza initiativa prin faptul c.

PSD, despre proiectul privind rezerva de aur a BNR: Si alte state europene si repatriaza rezerva

PSD sustine, referitor la propunerea legislativa depusa de Liviu Dragnea si Serban Nicolae privind rezerva de aur a Bancii Nationale, ca si alte state europene -Germania, Austia sau Olanda, isi repatriaza rezerva.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )