Libnet.ro
UNICEF

18:30

Florin Citu, despre reluarea activitatii Comisiei comune romano-ruse: PSD nu a vrut! O facem noi!

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre reluarea activitatii Comisiei comune romano-ruse: PSD nu a vrut! O facem noi!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a transmis sambata pe Facebook un mesaj legat de reluarea activitatii Comisiei comune romana-ruse care, intre alte chestiuni ale relatiilor bilaterale, va avea pe agenda si problema Tezaurul Romaniei de la Moscova: PSD nu a vrut! O facem noi!. continuă pe Adevărul

Romania si Rusia au discutat despre problema Tezaurului, joi si vineri, la Moscova. Bogdan Aurescu (MAE) saluta reluarea activitatii Comisiei comune, care va lansa un comunicat in perioada urmatoare

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a salutat, sambata, reluarea activitatii Comisiei comune romano-ruse pentru studierea problemelor izvorate din istoria relatiilor bilaterale, inclusiv problema.

Florin Citu anunta ca MAE a inceput reluarea activitatii Comisiei comune romano-ruse pentru repatrierea tezaurului de la Moscova

Noul ministru al Finantelor, Florin Citu, sustine, intr-o postare pe Facebook , ca Guvernul a inceput sa faca ceea ce PSD nu a vrut in cei trei ani de guvernare in ceea ce priveste recuperarea tezaurului din Rusia.

Florin Citu: Se reiau negocierile pentru tezaurul Romaniei din Rusia

Noul ministru de Finante, Florin Citu, a anuntat reluarea negocierilor dintre Romania si Rusia, cu p.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )