Libnet.ro
UNICEF

09:15

Florin Citu: Se reiau negocierile pentru tezaurul Romaniei din Rusia

România Liberă România Liberă,
Florin Citu: Se reiau negocierile pentru tezaurul Romaniei din Rusia

Noul ministru de Finante, Florin Citu, a anuntat reluarea negocierilor dintre Romania si Rusia, cu p. continuă pe România Liberă

Florin Citu, despre reluarea activitatii Comisiei comune romano-ruse: PSD nu a vrut! O facem noi!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a transmis sambata pe Facebook un mesaj legat de reluarea activitatii Comisiei comune romana-ruse care, intre alte chestiuni ale relatiilor bilaterale, va avea pe agenda si problema Tezaurul Romaniei de la Moscova: PSD nu a vrut! O facem noi!.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Florin Citu anunta ca MAE a inceput reluarea activitatii Comisiei comune romano-ruse pentru repatrierea tezaurului de la Moscova

Noul ministru al Finantelor, Florin Citu, sustine, intr-o postare pe Facebook , ca Guvernul a inceput sa faca ceea ce PSD nu a vrut in cei trei ani de guvernare in ceea ce priveste recuperarea tezaurului din Rusia.

Euro 2020, preliminarii: Florin Andone (accidentat), indisponibil pentru meciurile cu Suedia si Spania

Atacantul Florin Andone, titular pentru Galatasaray in deplasarea de la Gaziantep, s-a accidentat in startul partidei si a fost inlocuit in minutul 11. in aceste conditii, din pacate, Andone este inapt pentru partidele Romaniei cu Suedia si Spania din preliminariile Euro 2020, informeaza FRF.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Barna: Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si am dovedit in aceasta campanie ca oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica

Candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca este optimist in ceea ce priveste rezultatul in urma numararii voturilor, mentionand ca in diaspora inca se voteaza. Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si ceea ce am dovedit noi in aceasta campanie este ca da, oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica, a spus el.

Randamentele obligatiunilor italiene au urcat peste cele ale Greciei, pentru prima data din 2008

Randamentele obligatiunilor guvernamentale italiene au urcat joi peste cele ale Greciei, pentru prima data din 2008, pe fondul incertitudinilor politice din Italia si al implementarii reformelor economice de catre autoritatile de la Atena, transmite Agerpres.

China introduce noi restrictii pentru tinerii gameri din mediul online, printre care si o ora de stingere

China a anuntat noi restrictii pentru jucatorii minori din mediul online, sustinand ca obiectivul este cel de a combate dependenta acestora de online gaming, scrie CNN.

Cum a ajuns sa arate, acum, FLORIN SALAM dupa ce S-A RETRAS din muzica! S-A AFLAT BOALA GREA de care sufera

Florin Salam s-a retras pentru un timp din lumea artistica, din motive medicale. SOC PENTRU CARMEN DE LA SALCIUA! CULITA STERP, PRINS CU ALTA! AU FACUT-O iN PUBLIC GALERIE FOTO) Dupa cum se poate.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )