Libnet.ro
UNICEF

23:00

Florin Citu: Guvernul va anula transferul contributiilor din pensiile private la pensiile de stat

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Guvernul va anula transferul contributiilor din pensiile private la pensiile de stat

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat vineri ca Guvernul va anula prevederile din OUG 114 care permit transferul contributiilor de la Pilonul II de pensii private obligatorii la bugetul pensiilor de stat. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Guvernul va anula cerintele de capital impuse prin OUG 114 administratorilor de pensii private si posibilitatea de a-ti transfera viitoarele contributii exclusiv la Pilonul I

Guvernul va corecta o parte din prevederile OUG 114 care a provocat socuri semnificative in sistemul de pensii private, a declarat vineri ministrul de Finante, Florin Citu. Acesta a spus ca vor fi anulate cerintele de capital impuse administratorilor de pensii private din Pilonul II, dar si posibilitatea introdusa ca participantii din acest sistem sa-si poata transfera viitoarele contributii exclusiv catre sistemul public de pensii, renuntand astfel la Pilonul II. Sunt doar 540 de romani care au optat sa isi mute contributiile exclusiv la Pilonul I, deci e clar ca a fost o masura proasta, a spus Citu.

FLORIN CITU: Guvernul asteapta de la mediul de afaceri romanesc sa faca profit

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din tara noastra sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul unei intrevederi cu membrii asociatiei patronale Concordia.

Florin Citu: in 20 de ani o sa fie un efort foarte mare pentru a sustine pensiile noastre

Problema demografica bate la usa, iar sistemul de pensii a fost o preocuparea a mea personala, dar si a noastra, sustine Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la o dezbatere organizata de CFA Romania.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

Guvernul, o a treia rectificare bugetara din acest an. Anuntul facut de Florin Citu!

Executivul ar putea sa faca o a treia rectificare bugetara in acest an, pentru a asigura cheltuielile de functionare pentru primarii, care sunt intr-o situatie disperata, in conditiile in care plata efectuata pentru cazul Micula a dat peste cap planificarea guvernamentala, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Ministrul Florin Citu, mesaj pentru investitorii straini: Asteptam de la mediul de afaceri sa ramana cu profitul romanesc si sa il reinvesteasca

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din Romania sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul un.

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la .

FLORIN CITU: PSD incearca sa sicaneze ceea ce vrea sa faca presedintele

Ministul Finantelor Publice, Florin Citu, si-a afirmat marti seara nedumerirea cu privire la jocul PSD de a respinge cererea de reexaminare a legii de repatriere a aurului formulata de presedinte, potrivit News. ro.

Florin Citu, avertisment sumbru: Nu vom putea sa mai platim pensii in 20 de ani

Florin Citu afirma ca este nevoie de contributii substantiale la Pilonul II de pensii, altfel riscam sa intram in incapacitate de plata a acestora.

Florin Citu anunta ca taxa bancara introdusa prin Ordonanta lacomiei va disparea din 2020

Din OUG 114 dispare taxa bancara, a anuntat vineri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a precizat ca trebuie modificate atat OUG 1142018, cat si OUG 142019.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )