Libnet.ro
UNICEF

20:00

Florin Citu a izbucnit dupa ce a fost demis: Ordonanta 114 este pe punctul de a fi resuscitata de acest Parlament toxic

Antena3 Antena3,
Florin Citu a izbucnit dupa ce a fost demis: Ordonanta 114 este pe punctul de a fi resuscitata de acest Parlament toxic

Florin Citu a izbucnit dupa ce a fost demis din functie. Acesta a atras atentia la Conferinta de alegeri a PNL Bucuresti, ca majoritatea parlamentara ar putea incerca sa modifice din nou Ordonanta 114, modificata prin decizie a Guvernului Ludovic Orban. continuă pe Antena3

FLORIN CITU: PSD vrea sa resusciteze OUG 114, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca PSD ar vrea sa resusciteze OUG 1142018, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei, iar anticipatele reprezinta, in acest context, o solutie pentru a schimba majoritatea parlamentara.

FLORIN CITU, LA CONFERINTA DE ALEGERI A PNL BUCURESTI: Ordonanta 114 este pe punctul de a fi resuscitata de acest Parlament toxic

Ministrul demis al Finantelor Publice, Florin Citu a atras atentia, la Conferinta de alegeri a PNL Bucuresti, asupra faptului ca majoritatea parlamentara ar incerca sa modifice din nou Ordonanta 114, modificata prin decizie a Guvernului Ludovic Orban.

Imaginile anului: Ce a facut Ludovic Orban dupa ce a fost demis

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, imaginile anului, care arata ce a facut Ludovic Orban la scurt timp dupa ce a fost demis din functia de premier.

Florin Citu: Trei luni de guvernare PNL: dobanzile scad, preturile scad. Nu ne oprim aici. Urmeaza lucruri fantastice pentru romani

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, a atras atentia romanilor ca in cele trei luni de guvernare, Partidul National Liberal a reusit sa faca dobanzile si preturile sa scada. De asemenea, Citu a mai spus ca acesta e doar inceputul si ca lucrurile bune nu se vor opri aici.

DUPA CE GUVERNUL ORBAN A FOST DEMIS: Ludovic Orban si Remus Pricopie sunt nominalizati pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, de la ora 12:00, consultari cu partidele parlamentare in vederea nominalizarii unui premier, dupa ce Guvernul Orban a fost demis.

Citu: PSD vrea sa resusciteze OUG 114. Nu-i intereseaza stabilitatea economica, e vorba doar despre buzunarul lor!

Florin Citu acuza PSD ca vrea sa resusciteze controversata Ordonanta de Urgenta 114 din 2018, cea care a destabilizat economia Romaniei. Ministrul Finantelor a insistat din nou ca e nevoie de alegeri an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )