Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, ministrul Finantelor: Guvernul Orban lanseaza IMM Invest, al treilea program important, cu care intram in a doua etapa de repornire a economiei (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, ministrul Finantelor: Guvernul Orban lanseaza IMM Invest, al treilea program important, cu care intram in a doua etapa de repornire a economiei (VIDEO)

Guvernul Orban demareaza programul IMM Invest, cu care se intra in a doua etapa de repornire a economiei, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, vineri dimineata. Guvernul Romanie porneste. continuă pe B1

Florin Citu spune ca exista dovezi ca site-ul IMM Invest a fost victima unui atac informatic: Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca FNGCIMM a prezentat public date care indica un atac informatic asupra site-ului IMM Invest. Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?, se intreaba Citu, mentionand ca procedura de inregistrare se va relua de la zero.

Citu: Nu se taie bani la rectificare. Ministerele au luat decizia de reducere a unor cheltuieli

In aceasta rectificare bugetara nu s-a taiat de nicaieri, sustine Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, precizand ca ministerele au transmis reducerea unor cheltuieli neesentiale ca sa ajute bugetul. El a mai afirmat ca sumele sunt foarte mici.

Citu: Angajatii ANAF vor comunica prin SMS cu casele de marcat

Lucratorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor putea comunica prin SMS cu casele de marcat, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, la inceputul sedintei de Guvern de vineri. Va fi un salt important in modul cu care se lucreaza cu agentii economici in Romania, a mai afirmat el.

Guvernul lanseaza IMM Invest si deschide a doua etapa de repornire a economiei. Citu: Nu se taie bani la rectificarea bugetara. Anumite ministere au propus niste economii privind cheltuieli non-esentiale (VIDEO)

Guvernul Orban demareaza programul IMM Invest, ce va permite intreprinderilor mici si mijlocii din Romania sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau investitii, prin accesarea.

MINISTRUL FINANTELOR: IMM-urile din Romania au acces la credite garantate cu pana la 90%, prin programul IMM Invest

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca, incepand de vineri, IMM-urile din Romania au acces la programul IMM Invest, prin care pot beneficia de credite garantate cu pana la 90%.

FLORIN CITU: FNGCIMM a prezentat public date care indica un atac informatic asupra site-ului IMM Invest

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca FNGCIMM a prezentat public date care indica un atac informatic asupra site-ului IMM Invest. Cine a atacat acest site? De ce a fost atacat?, se intreaba Citu, mentionand ca procedura de inregistrare se va relua de la zero.

Ludovic Orban, despre amanarea platii ratelor: Sa ne asiguram ca toate bancile aplica legea Florin Citu: Sunt persoane care au avut ratele amanate si printr-un SMS (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a ajuns la zi cu rambursarea TVA. in aceeasi sedinta, premierul Ludovic Orban a cerut ca Executivul sa aiba un .

Ministrul Finantelor: in niciun caz nu vor creste taxe in acest an, mergem contrar acestei idei

In niciun caz Guvernul nu va creste taxe in acest an, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu. El a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Executivul injecteaza lichiditate in economie, platind facturile la timp pentru companii si rambursand TVA.

Ministrul Finantelor anunta ca sunt trei politicieni care nu vor sa voteze decretul de prelungire a starii de urgenta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca sunt trei politicieni romani - Victor Ponta, Marcel Ciolacu si Calin Popescu Tariceanu - care nu vor sa voteze decretul de prelungire a starii de urgenta, lucru pe care Guvernul nu-l poate accepta, fiind vorba despre sanatate romanilor.

FLORIN CITU: Nu vom creste taxe in acest an

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat astazi ca nu vor fi majorate taxe in acest an, ci din contra, va fi injectata lichiditate in sistem asa cum s-a procedat pana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )