Libnet.ro
UNICEF

22:45

MINISTRUL FINANTELOR: IMM-urile din Romania au acces la credite garantate cu pana la 90%, prin programul IMM Invest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FINANTELOR: IMM-urile din Romania au acces la credite garantate cu pana la 90%, prin programul IMM Invest

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca, incepand de vineri, IMM-urile din Romania au acces la programul IMM Invest, prin care pot beneficia de credite garantate cu pana la 90%. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune ministrul Finantelor despre un imprumut de la FMI: Acordurile cu institutiile internationale sunt pe ultimul loc

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi24, ca nu se pune problema unui acord cu Fondul Monetar International FMI). El a subliniat ca Romania are o rezerva financiara pentru a face fata urmatoarelor 4 - 5 luni.

MINISTRUL FINANTELOR: Deficitul bugetar este estimat la 6,7% din PIB

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri principalele coordonate ale rectificarii bugetare. Comisia de prognoza estimeaza o contractie de -1,9% din PIB, iar deficitul bugetului este estimat la 72 miliarde de lei, adica 6,7% din PIB.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Guvernul Orban lanseaza IMM Invest, al treilea program important, cu care intram in a doua etapa de repornire a economiei (VIDEO)

Guvernul Orban demareaza programul IMM Invest, cu care se intra in a doua etapa de repornire a economiei, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, vineri dimineata. Guvernul Romanie porneste.

Ministrul Finantelor: in niciun caz nu vor creste taxe in acest an, mergem contrar acestei idei

In niciun caz Guvernul nu va creste taxe in acest an, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu. El a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Executivul injecteaza lichiditate in economie, platind facturile la timp pentru companii si rambursand TVA.

Ministrul Finantelor anunta ca sunt trei politicieni care nu vor sa voteze decretul de prelungire a starii de urgenta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca sunt trei politicieni romani - Victor Ponta, Marcel Ciolacu si Calin Popescu Tariceanu - care nu vor sa voteze decretul de prelungire a starii de urgenta, lucru pe care Guvernul nu-l poate accepta, fiind vorba despre sanatate romanilor.

Nelu Tataru: Toate spitalele din Romania ar putea primi bolnavi de coronavirus, in scenariul sumbru

Toate spitalele din Romania ar putea primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale publice sau private, in cazul in care ne vom confrunta cu scenariul sumbru, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu la Digi 24.

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Peste 980 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus. Mai mult de jumatate sunt din Suceava

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu noul coronavirus a ajuns la 981, conform informatiilor transmise joi de autoritati. Cele mai multe cadre medicale confirmate cu COVID-19, respectiv 462, sunt din Suceava, judet urmat de Bucuresti, cu 131 de cazuri.

O companie care a instalat usi pentru noul sarcofag de la Cernobil doneaza spitalelor din Romania 20 de porti de dezinfectare

Compania EMI International a construit si doneaza 20 de porti dezinfectante pentru spitale din Romania, pentru a sprijini medicii si personalul medical in lupta impotriva COVID-19. Poarta functioneaza exclusiv cu dezinfectant lichid, iar compania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )