Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florin Citu a picat testul de la audierile din Parlament

România Liberă România Liberă,
Florin Citu a picat testul de la audierile din Parlament

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, nu a fost avizat pozitiv in comisiile reunite de buget-. continuă pe România Liberă

Declaratie-surpriza la audierile din Parlament. Ministrul propus la Finante anunta ca va prelua schita de buget a PSD pentru anul viitor

Liberalii nu au preluat doar bucati din programul de guvernare al PSD, ci planuiesc sa preia inclusiv schita de buget pentru anul viitor. Ministrul propus la Finante a spus la audierile din Parlament ca.

Ministrul propus Victor Costache, la audierile din Parlament: Voi demisiona daca devin suspect in dosarul de ucidere din culpa

Victor Costache a declarat, marti, la audierile din Parlament, ca va demisiona din calitatea de ministru al Sanatatii in momentul in careprocurorii ii vor schimba incadrarea din suspect in inculpat, in.

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declara in spatiul public si alta este ce scrie in programul de guvernare. Acesta incerca sa vina cu clarificari dupa ce.

Surpriza la AUDIERILE din Parlament! Ponta si Teodorovici au votat PENTRU candidatul PNL la functia de ministru al Fondurilor Europene: Desi nu o sa votez pentru investirea Guvernului Orban, azi votez pentru Bolos. Am lucrat cu el, e profesionist

Supriza, luni, in timpul audierii propunerii PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene Marcel Bolos. Atat Eugen Teodorovici, cat si Victor Ponta au cerut consemnarea unui vot favorabil din partea.

Zi de foc in Parlament. Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvern, a primit aviz negativ

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. 30 -Florin Citu,.

Florin Citu: Ma voi lupta cu toate puterile ca nici un cetatean roman sa nu-si piarda drepturile deja castigate

Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvernul Orban, a declarat, la audierile din comisiile specializate, ca obiectivul sau principal va fi eradicarea saraciei. La inceput importanta este.

Aviz negativ pentru Florin Citu pentru functia de ministru al Finantelor (VIDEO). Avizul comisiilor este unul consultativ, Citu urmand sa fie supus votului Plenului

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, se afla fata in fata cu ministrul demis, Eugen Teodorovici, in cadrul audierii din Comisiile reunite de buget-finante din Parlament. Acesta raspunde intrebarilor adresate de colegii lui parlamentari pe subiecte ce tin, printre altele, de programul de Guvernare al PNL pe zona finantelor. Sala este mult mai plina decat a fost la alte audieri ale altor ministri de finante. Aviz negativ pentru Florin Citu. De precizat ca avizul este unul consultativ, Plenul Parlamentului fiind suveran.

UPDATE Teodorovici, in Parlament, la audierea lui Florin Citu: imi plac curvele, dar nu in politica

O noua declaratie scandaloasa a ministrului demis al Finantelor, Eugen Teodorovici. imi plac curvele, dar nu in politica, a spus Teodorovici, in timpul audierii lui Florin Citu, in comisiile parlamentare.

UPDATE Teodorovici, in Parlament, la audierea lui Florin Citu: imi plac curvele, dar nu in politica

O noua declaratie scandaloasa a ministrului demis al Finantelor, Eugen Teodorovici. imi plac curvele, dar nu in politica, a spus Teodorovici, in timpul audierii lui Florin Citu, in comisiile parlamentare.

Florin Citu, propunerea pentru Ministerul Finantelor, a primit aviz negativ in comisiile de specialitate din Parlament

Florin Citu, propunerea PNLpentru functia de ministru al Finantelor, a primit aviz negativ din partea comisiilor specializate ale Parlamentului. A fost un vot politic, 14 - 14. Presedintele comisiei a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )