Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declara in spatiul public si alta este ce scrie in programul de guvernare. Acesta incerca sa vina cu clarificari dupa ce. continuă pe Antena3

Declaratie-surpriza la audierile din Parlament. Ministrul propus la Finante anunta ca va prelua schita de buget a PSD pentru anul viitor

Liberalii nu au preluat doar bucati din programul de guvernare al PSD, ci planuiesc sa preia inclusiv schita de buget pentru anul viitor. Ministrul propus la Finante a spus la audierile din Parlament ca.

Ministrul propus Victor Costache, la audierile din Parlament: Voi demisiona daca devin suspect in dosarul de ucidere din culpa

Victor Costache a declarat, marti, la audierile din Parlament, ca va demisiona din calitatea de ministru al Sanatatii in momentul in careprocurorii ii vor schimba incadrarea din suspect in inculpat, in.

Surpriza la AUDIERILE din Parlament! Ponta si Teodorovici au votat PENTRU candidatul PNL la functia de ministru al Fondurilor Europene: Desi nu o sa votez pentru investirea Guvernului Orban, azi votez pentru Bolos. Am lucrat cu el, e profesionist

Supriza, luni, in timpul audierii propunerii PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene Marcel Bolos. Atat Eugen Teodorovici, cat si Victor Ponta au cerut consemnarea unui vot favorabil din partea.

Florin Citu a picat testul de la audierile din Parlament

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, nu a fost avizat pozitiv in comisiile reunite de buget-.

Breaking news! Ludovic Orban a facut marele anunt legat de investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni ca prin acordurile incheiate cu grupul minoritati.

Ludovic Orban a facut anuntul. Cate voturi a reusit premierul desemnat pentru a fi votat guvernul liberal

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Zi de foc in Parlament. Ludovic Orban flancheaza ministrii la audieri

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. 00 - A inceput audierea.

Ce le-a cerut premierul desemnat Ludovic Orban. Aproape toti ministri au facut lucrul asta!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ministrii propusi sunt pregatiti de audierile din comisiile parlamentare, mentionand ca le-a solicitat acestora sa se duca la ministere pentru a solicita.

Premiera in Parlament. Ce a facut Ludovic Orban la prima audiere a ministrilor cabinetului sau

Prima audiere a ministilor cabinetului Orban a adus si o premiera in Parlament. Ludovic Orban, care l-a insotit pe ministrul desemnat pentru Fonduri Europene, a cerut sa raspunda el insusi la una dintre.

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )