Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Citu sa fie propus premier din partea liberalilor pentru urmatorul guvern care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni seara, dupa sedinta Biroul Politic National al PNL, ca propunerea de premier a partidului sa fie Florin Citu. Am convocat reuniunea Biroul Politic National al Partidului.

Coltescu a scapat porumbelul. Nu porumbelul alb, ci negru (Editorial)

Nu mai departe de in urma cu doua saptamani, scriam despre cat de bine vazut este Ovidiu Hategan de UEFA. Si cat de bine e cotat. Si drept urmare, a si fost delegat sa conduca un meci din Liga Campionilor. Scandal meci PSG Instanbul BB: Coltescu, acuzat de rasism Doar ca pacat de munca .

Victor Ponta a scapat porumbelul despre familia sa in direct: Nu pot sa vorbesc decat in prezenta Dacianei

Victor Ponta a oferit cateva detalii despre familia sa. Politicianul este cunoscut ca o persoana destul de retrasa care nu atinge des subiecte personale precum familia, dar iata ca acum a facut acest lucru! Ce dezvaluiri neasteptate a facut acesta in emsiune Denisei Rifai? Victor Pponta, dezvaluiri despre familia sa Victor Ponta este unul din .

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare.

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

LUDOVIC ORBAN: Exista sansa de formare a unei majoritati parlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii vor negocia cu USR PLUS, UDMR si cu minoritatile nationale pentru formarea unei majoritati parlamentare, iar negocierile vor incepe de joi, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Discutiile cu Iohannis au vizat pasii de urmat pentru formarea unei majoritati si constituirea unui guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astazi la o vila de protocol alaturi de mai multi lideri liberali, discutiile au vizat o analiza a alegerilor si pasii pentru formarea unei majoritati parlamentare si pentru constituirea cat mai rapida a unui guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )