Libnet.ro
UNICEF

05:00

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban se duce la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Iohannis variantele de premier

Presedintele PNL, Ludovic Orban, are programata miercuri, la ora 14:00, o discutie cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pe tema viitorului premier.

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

PNL a decis: Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor

Partidul National Liberal a votat, miercuri, in Biroul Politic National, ca presedintia Camerei Deputatilor sa ii revina lui Ludovic Orban. Senatorul PNL Alina Gorghiu, a afirmat, miercuri seara, ca acest lucru este unul firesc.

Ludovic Orban isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei. Potrivit unor surse Antena 3, Ludovic Orban isi depune mandatul, iar vicepremierul Raluca Turcan urmeaza sa devina premier interimar.

Alegeri parlamentare 2020.Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier.Demisia mea vreau sa arate un lucru limpede: nu ma cramponez de nicio functie

Ludovic Orban ar urma sa anunte ca isi da demisia functia de premier la ora 19. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Seful de la Palatul Victoria are o declaratie de presa anuntata pentru aceasta seara.

Ludovic Orban isi depune mandatul de prim-ministru: Guvernul, dupa demisia mea, va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de Presedintele Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca isi depune mandatul de prim-ministru. Dupa demisia sa, Guvernul va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de Presedintele.

Ludovic Orban: Sper ca intr-un timp cat mai scurt sa se poata ajunge la prezentarea unei formule de guvernare si a unui program de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat ca primul si cel mai important lucru este sa avem aproximativ o imagine cat mai aproape de rezultatul final, care sa ne permita sa facem calculele.

Detaliul surprinzator care apare in fotografiile de la sedinta PNL in care s-a decis propunerea lui Citu ca premier

Ministrul Finantelor, Florin Citu a fost votat miercuri seara in Biroul Politic National pentru a fi propunerea PNL pentru functia de premier. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca a existat o singura abtinere.

Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni seara, dupa sedinta Biroul Politic National al PNL, ca propunerea de premier a partidului sa fie Florin Citu. Am convocat reuniunea Biroul Politic National al Partidului.

Ludovic Orban, intrebat daca ar mai putea fi propunerea de premier din partea PNL: Am spus foarte clar ca mi-am depus mandatul Ce spune liderul liberal despre Nicolae Ciuca (VIDEO)

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, marti, la finalul sedintei liderilor liberali ca in conditiile actuale este exclus ca el sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru. in legatura cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )