Libnet.ro
UNICEF

12:30

Florin Citu promite ca va taia multe sporuri bugetare care insumeaza 600 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Florin Citu promite ca va taia multe sporuri bugetare care insumeaza 600 de milioane de lei

Premierul Florin Citu a declarat sambata ca Guvernul a identificat la momentul actual sporuri bugetare in valoare de 600 de milioane de lei si ca multe dintre acestea vor disparea. Unele dintre aceste sporuri se refera la beneficii precum sporul pentru munca la calculator sau sporul la toxicitate. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU: Parintii nu trebuie sa vina la scoala cu formularul completat pentru testarea COVID a copiilor

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca parintii nu trebuie sa se prezinte la scoala cu un formular completat prin care sa-si dea acordul pentru testarea COVID a copiilor si ca se va face acest lucru doar in cazul in acelor copii care prezinta simptome, el adaugand ca Ministerul Educatiei a dat un comunicat pe acest subiect.

FLORIN CITU: Nu iau in calcul remanierea in acest moment, bugetul va fi momentul care va solidifica coalitia pentru urmatorii ani

Prim-ministrul Florin Citu a declarat, sambata, ca in acest moment nu ia in calcul o remaniere si a negat existenta unor scandaluri in coalitia de guvernare, el precizand, totodata, ca adoptarea Legii bugetului de stat va fi momentul consolidarii coalitiei, pentru urmatorii 4 ani de zile, transmite Agerpres.

FLORIN ROMAN: in mandatului de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile atat la CEC, cat si la EximBank

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat ca in mandatul de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile la CEC si la EximBank, insa a fost blocat de acest sistem pe care incerca sa il modifice. Acesta a remintit ca, inca din luna iunie 2019, a depus o propunere legislativa pentru diminuarea numarului de membri din consiliile de administratie si din consiliile de supraveghere.

FLORIN CITU: Vreau sa dau tinerilor care doresc sa activeze in administratie o sansa reala

Premierul Florin Citu a declarat ca vrea sa dea tinerilor care vor sa activeze in administratie o sansa reala, de aceea va demara primul program real de internship la nivelul Guvernului.

FLORIN CITU, DESPRE O MODIFICARE A CALCULULUI RATEI DE INFECTARE: Pana acum, ce s-a facut a functionat foarte bine

Premierul Florin Citu a declarat astazi ca, din datele pe care le are, modul de calcul al ratei de infectare cu SARS-CoV-2 a functionat foarte bine, subliniind ca o schimbare in acest sens ar trebui bazata pe o fundamentare stiintifica si ar trebui sa simplifice lucrurile.

FLORIN CITU, DESPRE O MODIFICARE A CALCULULUI RATEI DE INFECTARE: Pana acum, ce s-a facut a functionat foarte bine

Premierul Florin Citu a declarat astazi ca, din datele pe care le are, modul de calcul al ratei de infectare cu SARS-CoV-2 a functionat foarte bine, subliniind ca o schimbare in acest sens ar trebui bazata pe o fundamentare stiintifica si ar trebui sa simplifice lucrurile.

Florin Citu cere companiilor de stat care au pierderi sa vina cu planuri de restructurare: Trebuie sa spunem stop. Ajunge. Aici oprim hemoragia banului public

Companiile de stat cu pierderi care vor sa beneficieze in continuare de subventii de la buget trebuie sa vina cu un program de restructurare care sa arate ca pot sa fie pe profit in cativa ani de zile, a declarat sambata premierul Florin Citu, care a avertizat ca unele dintre acestea s-ar putea sa nu supravietuiasca.

Florin Citu: Vreau sa dau tinerilor care doresc sa activeze in administratie o sansa reala. Voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului

Premierul Florin Citu a declarat ca doreste sa le ofere tinerilor care doresc sa lucreze in administratie o sansa reala. Mai mult decat atat, el este de parere ca un suflu nou ar prinde bine in.

Maia Sandu, intalnire cu Florin Citu: Subiectul principal al discutiei, modul in care Romania ne poate ajuta sa avem acces cat mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 Guvernul va transmite si alte ajutoare Republicii Moldova

Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, s-a aflat la miercuri Bucuresti, timp de cateva ore, si a avut o scurta intrevedere cu premierul Florin Citu, despre care spune ca a asigurat-o ca Romania va depune.

Florin Citu, taxat de o prezentatoare Antena 3. Cu ce greseala a fost prins premierul tarii

Noul premier Florin Citu, a devenit mai nousubiect pentru orele de gramatica, tinute in prime time de Antena 3. Nu ne mai intereseaza economia sau bugetul, ci gramatica limbii romane. Nu sunt de actualitate victimele de la Matei Bals, dar sunt de actualitate adjectivele si formulele adverbiale. Florin Citu, tema pentru gramatica limbii romane Conform .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )