Libnet.ro
UNICEF

22:45

FLORIN CITU: Am redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Am redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august

Ministerul Finantelor a redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august insa Romania are nevoie si de dobanzi reale zero sau chiar negative, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca a fost redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august. O veste excelenta pentru TOTI romanii!, a scris ministrul,luni, pe pagina sa de Facebook.

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

FLORIN CITU: Romania va evita recesiunea tehnica in 2020

Ministrul de Finante Florin Citu a precizat sambata ca Romania va evita recesiunea tehnica in acest an, deoarece Guvernul a luat masuri si a facut investitii, conform news. ro.

Florin Citu, anunt de ultima ora despre pensii: Este cea mai mare suma pe care au primit-o pensionarii vreodata

Florin Citu a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum cere legea, dar esalonat. Potrivit ministrului de Finante, procentul de majorare a pensiilor in perioada urmatoare va fi stabilit de Executiv si va fi strict o decizie politica.

Florin Citu, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, vineri, ca se asteapta ca Romania sa nu aiba o recesiune tehnica, adica doua trimestre negative consecutive. Potrivit acestuia, trimestrul doi va fi singurul din acest an cu contractie economica, in timp ce celelalte vor avea crestere economica pozitiva.

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august 2020! Fecioara va sustine mai multe batalii, Pestii sunt misteriosi

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse la Antena 3, previziunile runelor pentrutoata luna august 2020, pentru fiecare zodie in parte.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )