Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta. continuă pe B1

Judetul Cluj are cea mai mare rata de infectare cu covid din tara

Judetul Cluj se afla pe primul loc privind incidenta infectarilor cu coronavirus, avand 4,09 cazuri raportate la mia de locuitori, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica, citat de Digi24.

Judetul Olt, cea mai mica incidenta a imbolnavirilor in top-ul national. 68 cazuri noi si patru decese

Desi zeci de cazuri noi sunt raportate zilnic, pentru judetul Olt s-a calculat o rata a imbolnavirilor de 0,87 cazuri la 1. 000 locuitori, pentru ultimele 14 zile, cea mai mica la nivel national.

EUROSTAT: Belgia si Romania, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 801. 700 persoane cu varsta de peste 15 ani lucrau in domeniul sportului si in sectorul de fitness in trimestrul doi din 2020, reprezentand 0,4% din totalul locurilor de munca, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului fiind in Belgia si Romania, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Localitatile din Prahova cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Prefectura Prahova a dat publicitatii lista localitatilor cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

ORBAN: Romania e cea mai bine pregatita tara europeana de pe lista statelor in curs de aderare la OECD

Romania este cea mai bine pregatita tara de pe lista statelor europene care sunt in curs de aderare la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, conform Agerpres.

Romania are cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Mariana Bitang si Octavian Bellu au fost declarati de Academia Recordurilor Mondiale World Record Academy) cei mai de succes antrenori din lume - DUO, anunta COSR pe contul oficial de Facebook.

Tatarusanu, oaia neagra: A primit cea mai mica nota! Reactia antrenorului

Portarul de 34 de ani a debutat, luni seara, in tricoul liderului din Serie A, insa, din pacate, primul sau meci a coincis cu un semiesec pentru diavoli la care chiar Tata a avut o contributie importanta.

Draga, am micsorat copiii?: Cercetatorii olandezi au creat cea mai mica barca din lume

Oamenii de stiinta au creat cea mai mica barca din lume cu o dimensiune de doar 30 de micrometri lungime, atat de mica incat ar putea naviga pe un fir de par uman, relateaza CNN.

Florin Citu nu ia in calcul un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

Florin Citu, despre un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem pentru ca ar fi reteta clara spre faliment

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )