Libnet.ro
UNICEF

14:30

Judetul Olt, cea mai mica incidenta a imbolnavirilor in top-ul national. 68 cazuri noi si patru decese

Adevărul Adevărul,
Judetul Olt, cea mai mica incidenta a imbolnavirilor in top-ul national. 68 cazuri noi si patru decese

Desi zeci de cazuri noi sunt raportate zilnic, pentru judetul Olt s-a calculat o rata a imbolnavirilor de 0,87 cazuri la 1. 000 locuitori, pentru ultimele 14 zile, cea mai mica la nivel national. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta.

Tatarusanu, oaia neagra: A primit cea mai mica nota! Reactia antrenorului

Portarul de 34 de ani a debutat, luni seara, in tricoul liderului din Serie A, insa, din pacate, primul sau meci a coincis cu un semiesec pentru diavoli la care chiar Tata a avut o contributie importanta.

Draga, am micsorat copiii?: Cercetatorii olandezi au creat cea mai mica barca din lume

Oamenii de stiinta au creat cea mai mica barca din lume cu o dimensiune de doar 30 de micrometri lungime, atat de mica incat ar putea naviga pe un fir de par uman, relateaza CNN.

Perchezitii in Bucuresti si in judetul Olt la firmele lui Remus Radoi, zis Codita. Sunt vizate contracte frauduloase intre firmele de paza si CFR

Zece perchezitii sunt in desfasurate, joi dimineata, in Bucuresti si in judetul Olt, intr-un dosar de frauda privind derularea unui contract de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor la o institutie publica, cu un prejudiciu estimat la circa 1. 000 de lei.

Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania vine pe bursa in 2021. Agroland ar putea fi evaluata la peste 10 mil. euro

Agroland Business Systems, cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, vrea sa se listeze la bursa anul viitor, fondatorul evaluand in prezent compania la 10-15 milioane euro. Daca listarea s-ar realiza, Agroland ar fi primul retailer de acest.

AMD a prezentat seria AMD Radeon RX 6000 si cea mai rapida placa grafica AMD pentru gaming

AMD a prezentat ieri, 28 octombrie, placile grafice din seria AMD Radeon RX 6000: AMD Radeon RX 6800 si Radeon RX 6800 XT, precum si noul model Radeon RX 6900 XT - cea mai rapidaplaca graficaAMD dezvoltata vreodata pentru jocuri.

Un bebelus de 4 luni, cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania

Un baietel de doar patru luni, internat la Sibiu este cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania. Copilul avea mai multe comorbiditati accentuate, potrivit precizarilor Grupului de comunicare strategica.

Cea mai sexy femeie din lume, foto nud insarcinata in 5 luni

Cea mai sexy femeie din lume, Emily Ratajkowski, a anuntat ieri ca este insarcinata. Ba chiar a pozat nud, cu burtica la vedere. Nu pe coperta vreunei reviste de top, ci pe contul ei de Instagram.

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

Samsung fura cea mai proasta idee de la Apple: ce se intampla cu Galaxy S21

Viitorul Samsung Galaxy S21 a facut deja subiectul multor zvonuri in ultimele saptamani si luni. Cea mai trista veste despre viitorul aparat abia acum a ajuns online. in urma cu cateva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )