Libnet.ro
UNICEF

06:30

Florin Citu: Romania solicita inca opt milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer

B1 B1,
Florin Citu: Romania solicita inca opt milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer

Premierul Florin Citu a precizat ca a fost aprobata marti transmiterea catre Comisia Europeana a cererii ca Romania sa beneficieze de inca opt milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer din cele 200 de. continuă pe B1

Premierul a aprobat solicitarea catre Comisia Europeana ca Romania sa beneficieze de inca 8 milioane de doze de vaccin

Premierul Florin Citu anunta printr-o postare pe pagina de Facebook ca a aprobat transmiterea catre Comisia Europeana a solicitarii ca Romania sa beneficieze de inca 8 milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer din cele 200 de milioane negociate suplimentar la nivel european.

Diana Sosoaca nu se lasa. E singurul parlamentar care i-a facut asta lui Florin Citu

In ce priveste campania de vaccinare, exista o singura interpelare in parlament, adresata premierului Florin Citu. Aceasta interpelare vine de la senatoarea AUR, Diana Sosoaca. Aceasta ii cere lui Florin Citu raspunsuri, precum si toate xeropcopiie actelor normative ale campaniei de vaccinare. Diana Sosoaca nu se lasa in aceasta interpelare, Diana Sosoaca formuleza 21 de .

Florin Citu a inceput curatenia in Guvern. Noua oameni din echipa Orban, dati afara

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, a semnat demiterea a noua oameni din echipa lui Ludovic Orban, printre acestia fiind consilierii de stat Tanase Stamule si Sebastian Bodu, dar seful Corpului de control, Dragos Tanasoiu.

Florin Citu a eliberat din functii mai multi oameni din echipa lui Ludovic Orban

Mai multe decizii de eliberari din functii, semnate de premierul Florin Citu, au fost publicate marti in Monitorul Oficial. Aceste persoane, de la consilieri de stat pana la secretari de stat, au facut parte din echipa guvernamentala a fostului premier Ludovic Orban.

Satul premierului Florin Citu, plin de gropi si noroi. Localnicii spera ca acest chin sa ia sfarsit

Strazile satului copilariei premierului Florin Citu arata ca dupa bombardament. Iar atunci cand ploua sau ninge, cu greu se mai poate circula pe ele.

PSD, critici pentru Florin Citu: Minti non-stop pe banii tarii, iar contribuabilii si firmele romanesti platesc!

Partidul Social Democrat sustine ca premierul Florin Citu condamna companiile cu capital local la disparitie.

Premierul Citu, decizie de ultima ora: 10,5 milioane de romani se vor putea intoarce la o viata normala

Premierul Florin Citu anunta ca a cerut Comisiei Europene suplimentarea numarului de doze de vaccin pentru Romania.

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata.

Ludovic Orban: Florin Citu prezinta garantii de incredere in fata partenerilor europeni, finantatorilor internationali, a sistemului financiar bancar si a mediului de afaceri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu este surprinzator caFlorin Citu este premier. Acesta mai spune ca premierulprezinta garantii de incredere in fata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )