Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

B1 B1,
Lista PNL Bucuresti pentru parlamentare: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Florin Citu si Monica Anisie, printre candidati. Raluca Turcan candideaza la Sibiu, iar Virgil Popescu la Mehedinti

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidatilor PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, in vreme ce ministrul Finantelor, Florin Citu, si colega sa de la. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020. Orban si Violeta Alexandru deschid lista PNL Bucuresti la Camera Deputatilor. Cine e pe lista pentru Senat

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, deschid lista PNL la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din decembrie, iar ministrul Finantelor, Florin Citu, este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus Fm si Focus TV, deschide lista PNL Buzau pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care detine Focus TV, Focus Fm, Sansa buzoiana si SansaNews, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei. Candidatura sa va fi supusa.

Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat

Doctorul Streinu Cercel ar urma sa fie pus pe un loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat, lista deschisa de Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. La Camera Deputatilor pe primul loc este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

Un patron de presa deschide lista PNL Buzau pentru Senat, la alegerile parlamentare

Jurnalistul Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus FM si Focus TV, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei.

Ludovic Orban si Violeta Alexandru deschid lista de candidati a PNL Bucuresti la Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucuresteni la Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finantelor Florin Citu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Organizatia Salaj a Partidului National Liberal a anuntat, vineri, numele candidatilor lansati in competitia electorala pentru alegerile parlamentare.

Surse. Cine sunt candidatii PNL in Bucuresti la parlamentare. Oamenii premierului domina listele

Lista PNL pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de premierul Ludovic Orban, iar urmatoarele locuri sunt ocupate de oamenii sai de incredere: Violeta Alexandru, Cristina Traila, Daniela Nicolescu, Antonel Tanase si Cristian Bacanu. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a prins loc eligibil la Senat, sustin surse politice pentru Adevarul.

Ludovic Orban deschide lista PNL la Camera Deputatilor. Florin Citu, primul la Senat

PNL Bucuresti a stabilit listele electorale pentru alegerile parlamentare. Pe locurile eligibile sun.

Ludovic Orban isi doreste ca PNL sa obtina peste 25% din voturi, in Bucuresti, la alegerile parlamentare: Obiectivul nostru la nivel national este sa castigam alegerile

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca si-a propus ca partidul pe care il conduce sa obtina mai multe voturi la alegerile parlamentare decat la cele electorale, adicapeste 25% in Capitala la alegerile.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )