Libnet.ro
UNICEF

22:30

FLORIN CITU: in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 114

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 114, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, informeaza Agerpres.

Florin Citu: Sunt vesti bune; in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, noteaza Agerpres.

Florin Citu: Se lucreaza la amendarea OUG 114. Cand va fi anuntata o solutie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara ca guvernul lucreaza la amendarea OUG 1142018, iar o solutie in acest sens va fi anuntata zilele urmatoare. La OUG se lucreaza si sper.

Gabriela Firea a luat foc cand a aflat ca Primaria Bucuresti nu primeste bani de la buget. Reactie dura la adresa lui Florin Citu

Gabriela Firea l-a atacat dur pe ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa decizia acestuia de a nu aloca bani de la buget pentru Primaria Capitalei. Firea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in contextul in care Citu a precizat ca Primaria nu a primit suma solicitata de 62 de milioane de lei .

Cifrele sunt ingrijoratoare! Ce a anuntat ministrul Florin Citu, dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar

Trebuie sa strangem cureaua, spunea Florin Citu, miercuri, intr-o emisiune televizata. Bugetul este un svaitar, sustinea ministrul de Finante. Cum suna anuntul complet al oficialului dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar? Care sunt cifrele? Ministrul Florin Citu, anunt dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar Guvernul a aprobat in sedinta de joi, 28 noiembrie, proiectul de .

Mihai Fifor, critici devastatoare la adresa lui Florin Citu: Conduce un atac speculativ asupra monedei nationale

Mihai Fifor il acuza pe ministrul de Finante, Florin Citu, ca repeta ceea ce ar fi facut si in trecut, adica un atac speculativ asupra modenei nationale. Fifor sustine ca Florin Citu conduce acest atac di.

Florin Citu: imi asum un deficit in jur de 3,5% din PIB pentru 2020

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat miercuri seara, la B1 TV, ca isi asuma un deficit bugetar de 3,5% din PIB pentru anul 2020.

Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca lui Putin. Nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de Finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Europa Libera: Florin Citu: Ministrul de Finante se retrage din Banca ruseasca de investitii, nu si Romania

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat pentru Europa Libera, ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de finante in Banca Internationala de Investitii, fosta banca a tarilor comuniste, care pana cu putin timp in urma a avut sediul la Moscova.

Cum a gasit Florin Citu economia dupa Guvernul PSD: Nu erau alocati bani pentru salarii la multe ministere, dar 1,4 miliarde de lei au fost transferati catre primariile PSD (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit, miercuri, la Dosar de politician despre neregulile lasate in urma de guvernarea PSD, precizand, printre altele ca social-democratii nu au prevazut in buget ba.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )