Libnet.ro
UNICEF

19:30

Florin Citu: Nu vom creste taxele Nu vor fi afectati cetatenii si nu vor fi afectate companiile private (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Nu vom creste taxele Nu vor fi afectati cetatenii si nu vor fi afectate companiile private (VIDEO)

Florin Citu da asigurari ca nu vor creste taxele in Romania, iar astfel, cetatenii si companiile private nu vor fi afectate. Mai mult decat atat, el a declarat ca este un an in care tara este in. continuă pe B1

Florin Citu: Vom creste punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022. Anul acesta, punctul de pensie este 1.442 de lei (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, despre Ordonanta de Urgenta care prevede o reducere a cheltuielilor structurale. Aceasta OUG prevede o crestere a punctului de pensie de.

Florin Citu da asigurari: Nu vom creste taxele!

Premierul Florin Citu afirmat, miercuri, ca nu vor creste taxele.

Florin Citu: Dozele de vaccin de la Pfizer vor ajunge ori astazi, ori maine. Nu se reprogrameaza nimic

Florin Citu a explicat, luni dimineata, situatia in care se afla Romania in aceste moment in campania de vaccinare impotriva COVID-19, in conditiile in care un lot de doze de vaccin de la Pfizer nu a ajuns.

Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru 2021 va fi pus in dezbatere publica miercuri seara sau joi dimineata. El a declarat ca in acest an vom inregistra un deficit de 7,16%, cu care Comisia Europeana nu este foarte fericita, motiv pentru care Guvernul vine cu un program pe patru ani pentru a reveni la un deficit sub 3%.

Florin Citu: Pensiile cresc de la 1 ianuarie 2022

Florin Citu a anuntat, miercuri, ca punctul de pensie va creste abia la 1 ianuarie 2022, si nu in septembrie 2021 cum era prevazut initial.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

Florin Citu: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca vouchere de vacanta din 2019 si 2020 vor fi prelungite si pentru 2020. Totoidata, el a tinut sa precizeze faptul ca vouchere de vacanta pe care ar fi trebuit sa.

Florin Citu: Voucherele de vacanta pentru 2021 vor fi emise anul viitor. Raman valabile cele din 2019 si 2020

Florin Citu a declarat, miercuri, la Guvern, ca a fost prelungita valabilitatea voucherelor de vacanta emise in 2019 si 2020. Premierul afirma ca romanii nu au putut sa le foloseasca pe cele emise in ultimii doi ani din cauza pandemiei.

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )