Libnet.ro
UNICEF

23:45

Florin Citu: Vom creste punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022. Anul acesta, punctul de pensie este 1.442 de lei (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Vom creste punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022. Anul acesta, punctul de pensie este 1.442 de lei (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, despre Ordonanta de Urgenta care prevede o reducere a cheltuielilor structurale. Aceasta OUG prevede o crestere a punctului de pensie de. continuă pe B1

Florin Citu: Nu vom creste taxele Nu vor fi afectati cetatenii si nu vor fi afectate companiile private (VIDEO)

Florin Citu da asigurari ca nu vor creste taxele in Romania, iar astfel, cetatenii si companiile private nu vor fi afectate. Mai mult decat atat, el a declarat ca este un an in care tara este in.

Cand creste punctul de pensie, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul momentului

Desi artizanul actualei crize economice, Ludovic Orban este cel care anunta data la care va creste punctul de pensie. Anuntul nu l-a facut nici noul premier, nici actualul ministrul al muncii. Criza economica a generat pierderi imense la buget, consecinta fiind imposibilitatea maririi pensiilor in 2021. Fostul premier, Ludovic Orban vorbeste de majorarea punctului de .

Florin Citu: Pensiile cresc de la 1 ianuarie 2022

Florin Citu a anuntat, miercuri, ca punctul de pensie va creste abia la 1 ianuarie 2022, si nu in septembrie 2021 cum era prevazut initial.

LUDOVIC ORBAN: Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022.

Pensiile nu se mai maresc anul acesta. Orban: Punctul de pensie va creste la 1 ianuarie 2022

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca punctul de pensie va creste doar anul viitor, de la 1 ianuarie, sustinand ca majorarea din vara-toamna a adus deservicii.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca pensiile vor fi majoratede la data de 1 ianuarie 2022. Totodata, liderul liberalilor a precizat ca recalcularea punctului de pensie se va derula intr-un ritm.

Florin Citu da asigurari: Nu vom creste taxele!

Premierul Florin Citu afirmat, miercuri, ca nu vor creste taxele.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2022

Pensiile nu vor mai creste in acest an, ci de la 1 ianuarie 2022, a anuntat ieri presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL. Totodata, Orban a anuntat ca pensiile vor fi indexate la 1 ianuarie 2022 cu o formula care va lua in calcul inflatia plus 50% din cresterea salariului mediu brut pe economie pe anul precedent. Cheltuielile cu pensiile din buget cresc insa in acest an cu 8 miliarde de lei 0,8% din PIB) pe fondul majorarii de 14% din septembrie 2020.

Florin Citu: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca vouchere de vacanta din 2019 si 2020 vor fi prelungite si pentru 2020. Totoidata, el a tinut sa precizeze faptul ca vouchere de vacanta pe care ar fi trebuit sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )