Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noul Guvern, la prima sedinta dupa investitura. Florin Citu: Sunt convins ca va fi o guvernare stabila si de lunga durata (VIDEO)

B1 B1,
Noul Guvern, la prima sedinta dupa investitura. Florin Citu: Sunt convins ca va fi o guvernare stabila si de lunga durata (VIDEO)

Premierul Florin Citu si ceilalti membri ai noului Guvern s-au reunit, miercuri seara, la Palatul Victoria, pentru o prima sedinta dupa momentul investiturii. Adunity_105147 Prima sedinta. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa investirea Guvernului Citu. Ciolaniada Dreptei Rapace, gata sa fure tot in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seara, un nou atac la adresa Guvernului Citu, chiar in timp ce ministrii din noul Executiv depuneau juramantul la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis.

ASTAZI incep procedurile de investitura pentru guvernul condus de premierul desemnat Florin Citu

Noul guvern, condus de premierul desemnat Florin Citu, ar putea fi investit astazi, prin votul plenului reunit al Parlamentului.

Prima sedinta a Guvernului Citu. Noul Cabinet pregateste inghetarea salariilor demnitarilor si prelungirea unor masuri de sustinere a economiei VIDEO

Premierul Florin Citu a declarat miercuri, in prima sedinta de Guvern pe care a condus-o, ca Executivul pregateste inghetarea salariilor demnitarilor si prelungirea IMM Invest, dar si a altor programe de sustinere a economiei.

Guvernul Florin Citu a depus juramantul la Palatul Cotroceni. Iohannis: La treaba! Prima sedinta de guvern, la ora 21:00 VIDEO

Guvernul Citu a fost investit miercuri seara, dupa ce Parlamentul a votat cu 260 de voturi pentru. Executivul depune juramantul la Palatul Cotroceni, dupa care vor avea prima sedinta de guvern, in jurul orei 21.

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

FLORIN CITU: Miercurea viitoare, sedinta de guvern - masurile de combatere a efectelor negative generate de pandemie, printre prioritati

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat miercuri seara, in cadrul primei reuniuni a noului Cabinet, ca saptamana viitoare, miercuri, va avea loc prima sedinta de guvern si a cerut ministrilor sa pregateasca o serie de proiecte pentru combaterea efectelor negative generate de pandemie si sustinerea mediului de afaceri.

Citu a anuntat planul pentru prima sedinta de Guvern: bugetul pe 2021 si masuri contra COVID-19

Premierul Florin Citu le-a transmis ministrilor, miercuri, la o prima intrunire simbolica la guvern, prioritatile pentru prima sedinta a executivului, care va avea loc saptamana viitoare. intre acestea se numara masuri pentru combaterea pandemiei si finalizarea constructiei bugetului pe anul 2021.

Florin Citu, pozitiv cu privire la eventualele masuri de relaxare pentru 2021. Cand va fi gata bugetul (VIDEO)

Florin Citu, noul premier al Romaniei, a vorbit imediat dupa votul de investitura din Parlament, despre bugetul pentru anul 2020 si criza COVID-19. Bugetul va fi realizat in ianuarie 2021 cel mai.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )