Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache: Nu se mai pune problema suspendarii presedintelui

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Florin Iordache: Nu se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat luni ca nu se mai pune problema suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis, odata ce acesta a anuntat revocarea din functie a procurorului-sef. continuă pe Wall-Street Ro

Iordache, dupa revocarea lui Kovesi: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a comentat luni decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi, adaugand ca nu crede ca se mai pune problema suspendarii, fiind deja respectata decizia CCR, deci Constitutia.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Iordache: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat luni ca nu se mai pune problema suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis, odata ce acesta a anuntat revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, potrivit Agerpres.

Florin Iordache se ratoieste la Iohannis: Daca cineva va ataca la CCR legea privind statutul magistratilor, este o tragere de timp

Deputatul PSD Florin Iordache il avertizeaza pe Klaus Iohannis. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a afirmat luni ca, daca cineva va ataca la CCR Legea 303 privind statutul.

Florin Iordache: I-a luat cam mult timp sa citeasca, dar decizia e un semn de normalitate

Presedintele Comisiei parlamentare pentru legile Justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat luni, pentru Mediafax, ca presedintelui Klaus Iohannis i-a luat cam mult timp sa citeasca, dar a catalogat drept un semn de normalitate decizia privind revocarea Codrutei Kovesi.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Pe Florin Iordache nu-l deranjeaza iNCALCAREA drepturilor: Asta este, mergem mai departe!

Asta este, mergem mai departe!, a reactionat deputatul PSD Florin Iordache, dupa respingerea dreptului USR de a deschide cabinete parlamentare. Uniunii i s-a incalcat acest drept chiar in contextul in care Li.

Tariceanu nu a respins ideea suspendarii presedintelui

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, nu a respins ideea suspendarii sefului statului, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Lider PSD: Procesul suspendarii presedintelui ar putea deveni inevitabil

Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, spune ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis poate fi suspendat in conditiile in care acesta nu respecta hotararea Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Liderul PSD lasa sa se.

Un influent baron PSD dezvaluie planul suspendarii PRESEDINTELUI: DECIZIA E INEVITABILA

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca suspendarea presedintelui Klaus Ionannis este o decizie inevitabila in conditiile in care acesta refuza sa puna in aplicare decizia CCR de revocare a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )