Libnet.ro
UNICEF

23:45

Florin Iordache se ratoieste la Iohannis: Daca cineva va ataca la CCR legea privind statutul magistratilor, este o tragere de timp

B1 B1,
Florin Iordache se ratoieste la Iohannis: Daca cineva va ataca la CCR legea privind statutul magistratilor, este o tragere de timp

Deputatul PSD Florin Iordache il avertizeaza pe Klaus Iohannis. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a afirmat luni ca, daca cineva va ataca la CCR Legea 303 privind statutul. continuă pe B1

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Florin Iordache: Nu se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat luni ca nu se mai pune problema suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis, odata ce acesta a anuntat revocarea din functie a procurorului-sef.

Florin Iordache: I-a luat cam mult timp sa citeasca, dar decizia e un semn de normalitate

Presedintele Comisiei parlamentare pentru legile Justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat luni, pentru Mediafax, ca presedintelui Klaus Iohannis i-a luat cam mult timp sa citeasca, dar a catalogat drept un semn de normalitate decizia privind revocarea Codrutei Kovesi.

Pe Florin Iordache nu-l deranjeaza iNCALCAREA drepturilor: Asta este, mergem mai departe!

Asta este, mergem mai departe!, a reactionat deputatul PSD Florin Iordache, dupa respingerea dreptului USR de a deschide cabinete parlamentare. Uniunii i s-a incalcat acest drept chiar in contextul in care Li.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )