Libnet.ro
UNICEF

23:15

Florin Mergea, surpriza Romaniei la Roland Garros. Romanul a obtinut, la Paris, cel mai bun rezultat din cariera

Adevărul Adevărul,
Florin Mergea, surpriza Romaniei la Roland Garros. Romanul a obtinut, la Paris, cel mai bun rezultat din cariera

Tenismenul roman Florin Mergea s-a calificat duminica in sferturile probei de dublu masculin de la Roland Garros, impreuna cu croatul Draganja, aceasta fiind cea mai mare performanta a carierei romanului. continuă pe Adevărul

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

Roland Garros: Florin Mergea, calificat in sferturi la dublu

Florin Mergea a reusit, alaturi de coechipierul sau, croatul Marin Draganja, meciul carierei, ajungand in sferturile turneului Roland Garros, la dublu masculin.

Tenis: Florin Mergea s-a calificat in sferturile de dublu la Roland Garros

Jucatorul Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru.

Roland Garros: Florin Mergea/ Marin Draganja s-au calificat in sferturile de finala

Perechea de dublu masculin Florin Mergea Romania) si Marin Draganja Croatia) s-a calificat duminica in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce au trecut de perechea Feliciano Lopez Spania)/ Jurgen Melzer Austria), scor 7-5 6-3.

Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat in optimile de finala la dublu

Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, azi, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51 in ierarhia ATP de dublu.

Un amanunt cheie care explica de ce Simona Halep poate deveni campioana la Roland Garros si de ce au fost eliminarile surpriza

Multi spun ca Simona Halep va fi impedicata de Maria Sharapova sa ia titlul la Roland Garros. Multi se mira de ce Serena Willams, Na Li sau Agnieszka Radwanska au fost eliminate. Va oferim explicatia noastra: Roland Garros nu este ce a fost, iar zgura pariziana este modificata.

Roland Garros: Agnieska Radwanska, eliminata de Ajla Tomljanovic - Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei

Ajla Tomljanovic din Croatia) a reusit surpriza zilei la Roland Garros, numarul 72 in clasamentul WTA eliminand-o pe Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul trei. In acest moment, dupa ce jucatoarea din Polonia a parasit competitia, Simona Halep a devenit favorita numarul unu a turneului de Grand Slam.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, dupa un nou succes convingator

Simona Halep este de neoprit. A patra jucatoare a lumii s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a obtinut o noua victorie convingatoare. Romanca a.

LIVE Roland Garros: Scapa Halep si de Radwanska?

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, a ramas principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza joaca la aceasta ora cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial, care a castigat primul set. In cazul unei eliminari a polonezei, Simona Halep ar ramane principala favorita de la Roland Garros.

Sharapova ramane in cursa pentru finala de la Roland Garros dupa un meci dramatic

Principala rivala a Simonei Halep de la Roland Garros, Maria Sharapova, a castigat duminica in optimile de finala, 3-6 6-4 6-0, dupa ce pierduse primul set in fata Samanthei Stosur.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )