Libnet.ro
UNICEF

08:46

Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat in optimile de finala la dublu

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat in optimile de finala la dublu

Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, azi, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51 in ierarhia ATP de dublu. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea si va juca impotriva unui fost lider mondial!

Sorana Cirstea a castigat meciul cu Teliana Pereira, din Brazilia, si s-a calificat in turul al treilea al Grand Slamului de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in turul al doilea la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, Jean-Julien Rojer, in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea. Victorie dificila cu numarul 149 WTA

Sorana Cirstea, 26 WTA, s-a calificat, marti, in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros. Cirstea a trecut cu greu de Aleksandra Wozniak, 149 WTA, in trei seturi, scor 6-7 3-7), 7-5, 6-2. Romanca .

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului.

Tenis: Perechea Mergea/Draganja s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja Romania/Croatia) s-a calificat, miercuri, in turul secund al probei de dublu masculin la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Mergea si.

Roland Garros: Sorana Carstea s-a calificat in turul doi

Sorana Carstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 in clasamentul WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Roland Garros. Carstea a invins-o pe Aleksandra Wozniak Canada), scor 6-7 3/7), 7-5, 6-2.

Roland Garros: Roger Federer si Novak Djokovic s-au calificat in turul trei

Roger Federer a obtinut, miercuri, calificarea in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, elvetianul invingandu-l pe Diego Sebastian Schwartzman locul 109 ATP). Intr-o alta partida a zilei, Novak Djokovic a trecut fara emotii de Jeremy Chardy.

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

Florin Mergea si coechipierul sau, Marin Draganja, s-au calificat in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au trecut in prima runda de perechea Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numarul 8.

Roland Garros: Roger Federer si Novak Djokovic, in optimile competitiei

Roger Federer cap de serie numarul patru) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in patru seturi, pe Dmitry Tursunov, din Rusia. A fost 7-5 6-77) 6-2 si 6-4 pentru sportivul elvetian. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Novak Djokovic a trecut de Marin Cilic).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )