Libnet.ro
UNICEF

10:00

Florin Piersic, mesaj ciudat la Antena 3. Ce a spus si despre Dan Negru

Playtech Playtech,
Florin Piersic, mesaj ciudat la Antena 3. Ce a spus si despre Dan Negru

Actorul Florin Piersic a facut marturisiri induiosatoare in Ajunul Craciunului, la Antena 3. Maestrul a transmis un mesaj special pentru oameni, indeosebi pentru cei care au pierdut o persoana draga in aceasta perioada, din cauza noului virus. Cum l-a adus in discutie pe Dan Negru? Florin Piersic, mesaj la Antena 3. L-a adus in discutie . continuă pe Playtech

Antena 3, lider de audienta in seara de Ajun. Interviul lui Dan Negru cu Florin Piersic si parintele Necula a dominat televiziunile de stiri

Romanii au ales in seara de Ajun Antena 3. Interviul realizat de Dan Negru cu Florin Piersic si parintele Constantin Necula a dominat de departe televiziunile de stiri, fiind lider pe parcursul difuzarii emisiunii. Antena 3 a difuzat de Craciun cele mai impresionante momente din interviu.

Florin Piersic, marturisire cutremuratoare: Mi-e frica de moarte

Florin Piersic a marturisit, joi, la Editia speciala difuzata de Antena 3, in seara de Ajun, ca ii este foarte teama de moarte. Cel mai indragit actor al romanilor a tinut sa le transmita romanilor un mesaj special si i-a avut in vedere mai ale pe cei care au pierdut pe cineva drag in aceasta pandemie.

Ce a patit Florin Piersic cand a vizitat Socola: Un pacient solid m-a luat de piept cu putere si mi-a zis...

Florin Piersic a povestit, la Editia speciala difuzata de Antena 3 in seara de Ajun, ce s-a intamplat cand a vizitat Spitalul Socola din Iasi, acolo unde lucreaza unul dintre nepotii sai. I-a spus directorului spitalului ca merge, dar cu conditia sa nu fie pus sa viziteze vreo celula.

Craciun de pomina pentru Florin Piersic: S-a dus cu colindul si-a furat o rata! Ce s-a intamplat cand a ajuns acasa

Florin Piersic a evocat, in cadrul interviului realizat de Dan Negru si difuzat de Antena 3, cea mai puternica amintire a sa legata de perioada Craciunului. Povestea se petrece la Cluj, in ajunul unui alt Craciun, petrecut in familie de viitorul mare actor.

Chef Catalin Scarlatescu iubeste din nou. Ce a spus despre noua femeie din viata lui

In prag de sarbatori, Chef Catalin Scarlatescu a venit cu un anunt bomba pentru fanii sai, si anume, ca este intr-o relatie. Cu toate ca de-a lungul timpului a fost surprins in compania unor domnisoare frumoase, niciodata nu a afirmat despre vreuna dintre ele ca este, oficial, iubita lui. Chef Catalin Scarlatescu iubeste din nou .

Mesajul lui Florin Piersic de sarbatori: Cei care va sunt dragi si au plecat de langa dumneavoastra sunt undeva intr-o stea

Actorul a fost prezent la o editie speciala de Ajun difuzata de Antena 3 ieri seara, in cadrul careia a tinut sa transmita un mesaj romanilor.

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu.

Florin Citu, mesaj de Craciun: Va rog pe toti in aceste zile sa respectam masurile de protectie. Doar asa ne protejam pe noi si pe cei dragi noua |VIDEO

Premierul Florin Citu i-a rugat pe romani, intr-un mesaj video, sa respecte masurile de protectie in perioada Craciunului si a sarbatorilor de iarna, fiindca doar asa se pot proteja pe ei insisi si cei dragi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )