Libnet.ro
UNICEF

10:00

Florin Roman il compara pe Dacian Ciolos cu Liviu Dragnea: Speram sa nu mai traiesc un astfel de moment

Hotnews Hotnews,
 Florin Roman il compara pe Dacian Ciolos cu Liviu Dragnea: Speram sa nu mai traiesc un astfel de moment

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca gestul co-presedintelui USR-PLUS Dacian Ciolos, care considera ca este indreptatit sa spuna ca el are un soi de drept de veto asupra propunerilor facute de PNL, nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci si unul similar cu ce a facut Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Florin Roman: Gestul domnului Ciolos, unul similar cu ce a facut Dragnea Sper ca cei de la USR sa inteleaga ca nu pot fi puse sub semnul indoielii cele 10 procente in plus ale PNL

Florin Roman, liderul deputatilor liberali, a vorbit despre gestul lui Dacian Ciolos, copresedintele USR-PLUS, care considera ca este indreptatit sa spuna ca el are un soi de drept de veto asupra.

Florin Roman il compara pe Ciolos cu Liviu Dragnea: Noi nu ne implicam in numirile USR, dar si viceversa e valabila

Liderul deputatilor PNL Florin Roman afirma ca gestul copresedintelui USR Dacian Ciolos care considera ca este indreptatit sa spuna ca el are un soi de drept de veto asupra propunerilor facute de PNL nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci si unul similar cu ce a facut Dragnea.

Florin Roman, PNL: Gestul domnului Ciolos este similar cu ce a facut Dragnea

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, este de parere ce viitoarea coalitie de guvernare de dreapta .

DACIAN CIOLOS: Apropo de discutiile privind premierul, am vorbit serios cand am spus ca e nevoie de un nou inceput

Dacian Ciolos, copresedinte USR PLUS, si-a reiterat convingerea ca este nevoie de un nou inceput pentru Romania, precizare facuta in contextul negocierilor privind viitorul premier.

Nou scandal in USR-PLUS. Dan Barna si Dacian Ciolos nu au mandatul formatiunii in negocierile cu PNL: Daca vor sa pastreze o farama de credibilitate, sa foloseasca structurile interne alese democratic

Membrii USR-PLUS sunt tot mai nemultumiti de modul in care liderii aliantei, Dan Barna si Dacian Ciolos, poarta negocierile cu PNL si UDMR pentru formarea noii coalitii de guvernare. in timp ce presedintele li.

Dacian Ciolos: Noi suntem gata sa oferim solutii, nu sa ne cramponam de functii

Dacian Ciolos a postat un mesaj, pe o retea sociala, prin care doreste sa sublinieze ca, pentru alianta USR PLUS, functiile nu sunt importante. Anuntul facut de catre Dan Barna astazi arata ca noi suntem gata sa oferim solutii, nu sa ne cramponam de functii.

Dacian Ciolos, dupa consultarile USR-PLUS cu presedintele Iohannis: Nu ne propunem alegeri anticipate

Dacian Ciolos a declarat, luni, dupa consultarile pe care reprezentantii USR-PLUS le-a avut cu presedintele Klaus Iohannis, ca formatiunea politica nu isi propune alegeri anticipate.

Dan Barna, dupa consultarile de la Cotroceni: Dacian Ciolos este propunerea USR PLUS pentru functia de premier. Suntem gata sa continuam discutiile

Dan Barna a declarat dupa iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohanni ca delegatia USR-PLUS a sustinut propunerea de premier Dacian Ciolos ca solutie pentru formarea unei coalitii de.

Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea a ajuns pe mana medicilor. Codrin Stefanescu vine cu detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician si ce acuze li se aduc medicilor? Probleme de sanatate Liviu Dragnea. Informatii de ultima ora Codrin Stefanescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care inca .

Liviu Dragnea, intr-o stare grava de sanatate: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el

Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, s-a agravat si mai tare. Prietenul sau, Codrin Stefanescu, fost membru PSD, a facut anuntul. V257; anunt c257; starea de sanatate a lui Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )