Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea, intr-o stare grava de sanatate: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el

B1 B1,
Liviu Dragnea, intr-o stare grava de sanatate: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el

Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, s-a agravat si mai tare. Prietenul sau, Codrin Stefanescu, fost membru PSD, a facut anuntul. V257; anunt c257; starea de sanatate a lui Liviu. continuă pe B1

Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea a ajuns pe mana medicilor. Codrin Stefanescu vine cu detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician si ce acuze li se aduc medicilor? Probleme de sanatate Liviu Dragnea. Informatii de ultima ora Codrin Stefanescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care inca .

Codrin Stefanescu sustine ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat brusc: De doua zile nu reusim sa luam legatura cu el Reactia ANP

Codrin Stefanescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat, insa fostul secretar general al PSD nu spune de unde are aceasta informatie, ci doar afirma ca de 2 zile nu reusim sa luam legatura cu el. 58 Reactia Administratiei Nationale a Penitenciarelor: Niciun pacient aflat in custodia Penitenciarului-Spital Bucuresti-Jilava nu necesita ingrijiri medicale de terapie intensiva.

Codrin Stefanescu, ingrijorat: Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Nu reusim sa luam legatura cu el

Starea de sanatate a fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a agravat, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19, anunta fostul secretar general al partidului, Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea are COVID-19 si familia nu stie nimic despre starea lui! Irina Tanase: Nu ne dau nicio informatie

Liviu Dragnea a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2 si familia nu stie nimic despre starea lui de sanatate.

Codrin Stefanescu a vorbit cu Liviu Dragnea: M-a asigurat ca va lupta pentru viata sa Care este starea fostului lider PSD, confirmat cu COVID

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu spune ca l-a sunat Liviu Dragnea - confirmat cu COVID-19 - si l-a rugat sa transmita tuturor ca starea sa de sanatate nu s-a agravat.

Tanar impuscat in sectorul Botanica. A ajuns in stare grava la spital

Un adolescent a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat in aceasta dimineata, in sectorul Botanica al capitalei. La scurt timp, dupa ce politia a fost alertata despre faptul ca se aud impuscaturi, a fost retinut un tanar de 32 de ani, transmite IPN.

O femeie a murit la o zi dupa nastere. Ajunsese la spital in stare grava cu coronavirus

O femeie a murit la Maternitatea Buna Vestire din Galati, la o zi dupa nastere. Femeia ajunsese la spital in stare grava, din cauza infectiei cu SARS-CoV-2.

Cu cat a crescut averea lui Liviu Dragnea in 2020

Fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a ajuns, din nou, in atentia publicului, dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Este cunoscut faptul ca Dragnea este un om influent.

Cat mai are de executat Liviu Dragnea din condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare din 27 mai 2019, acesta mai avand de executat 1 an si 11 luni. De ce a fost condamnat Liviu.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea din inchisoare, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19: Va lupta pentru viata sa!

Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, a transmis un mesaj apropiatilor si simpatizantilor sai, prin intermediul lui Codrin Stefanescu. in sfarsit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )