Libnet.ro
UNICEF

20:30

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Adevărul Adevărul,
Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate. continuă pe Adevărul

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

TENIS Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul celor mai bune jucatoare

Anul a inceput bine pentru cea mai buna jucatoare de tenis pe care a dat-o tara noastra. Simona Halep a urcat o pozitie, de pe trei pe doi, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat ieri publicitatii.

CSM Bucuresti ramane fara una dintre cele mai valoroase jucatoare

Jucatoarea in varsta de 32 ani din Serbia o va parasi pe vicecampioana Romaniei la finalul sezonului actual.

CSM Bucuresti se scufunda? Echipa pierde una dintre cele mai bune handbaliste, prezentata de o alta grupare

Legitimata initial la CSM Bucuresti, Andrea Lekic, tocmai a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu formatia din Muntenegru.

Polonia cumpara cele mai bune avioane de lupta din lume. Romania primeste aeronave F-16

Polonia si Statele Unite au semnat contractul pentru vanzarea, catre Polonia, a unui numar de 32 de .

Cele mai bune chiftele fara carne. Ce ingrediente le dau gustul senzational

Daca nu consumati carne exista o varianta excelenta ca sa pregatiti chiftele gustoase, in care ingredientul principal sunt cartofii.

FedCup: Care crede Florin Segarceanu ca este avantajul Romaniei in duelul cu Rusia Ce au spus tricolorele

Au mai ramas cateva zile pana la duelul dintre Romania si Rusia din Grupa Mondiala a Fed Cup 7-8 februarie). Florin Segarceanu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca echipa tricolora nu e favorita in confruntarea de la Cluj-Napoca, dar considera ca acest lucru poate fi un plus pentru componentele selectionatei noastre.

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor.

VIDEO Handbal feminin: Cristina Neagu si Marta Batinovic, nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor

Cristina Neagu CSM Bucuresti), Marta Batinovic SCM Ramnicu Valcea) si Ana Gros Brest Bretagne Handball) au fost nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor la handbal feminin, in sondajul realizat pe pagina de Facebook a competitiei.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )