Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florinel Coman: N-am trait niciodata asa ceva. A venit timpul sa fim rasplatiti

Adevărul Adevărul,
Florinel Coman: N-am trait niciodata asa ceva. A venit timpul sa fim rasplatiti

Fotbalistul Florinel Coman, care a inscris doua goluri in meciul castigat de Romania, 4-2, in fata echipei Angliei, a declarat ca pentru el si colegii sai a fost o seara fantastica. continuă pe Adevărul

Florinel Coman: A fost o seara fantastica. N-am trait niciodata asa ceva

Florinel Coman a fost unul dintre eroii Romaniei in partida cu Anglia scor 4-2), jucatorul de la FCSB reusind sa inscrie doua goluri in ultimele cinci minute. Atacantul a declarat ca nu a trait niciodata asa ceva, precizand ca echipa a fost impinsa de la spate de public in momentele grele.

Florinel Coman, eroul partidei Romania - Anglia: Rezultatul este cel mai important

Florinel Coman, eroul din finalul partidei Romania - Angliade la Campionatul European de tineret din Italia, a declarat la finalul partidei ca victoria este mai importanta decat cele doua goluri marcate de el.

Sarpe descoperit intr-un mall din Targu-Jiu. Cum a fost posibil asa ceva. FOTO

A fost descoperit un sarpe in mall-ul din Targu-Jiu. Cumparatorii au intrat in panica atunci cand au vazut reptila si i-au anuntat pe angajatii magazinului. Pentru unii a fost un moment comic, dar altii au tras o spaima serioasa pe care sigur n-o vor uita, mai ales cand se vor intoarce la magazin. Un sarpe .

Alimente pe care nu ar trebui sa le consumi niciodata crude. Sigur nu te gandeai la asa ceva

Iata o lista cu cinci alimente pe care nu ar trebui sa le consumi niciodata crude: 1. Laptele Laptele proaspat are nenumarate beneficii, insa proaspat nu inseamna si crud. Laptele nepasteurizat sau nefier.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )