Libnet.ro
UNICEF

01:05

Flota aerina din tara noastra, una dintre cele mai mici din Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Flota aerina din tara noastra, una dintre cele mai mici din Uniunea Europeana

Companiile de transport aerian din Uniunea Europeana aveau in anul 2017 o flota compusa din 6. 711 avioane utilizate pentru transportul de pasageri sau marfa, aproape o cincime din aceasta flota 20% din avioane) era operata de companii cu sediul in Marea Britanie, in timp ce flota aeriana din Romania era compusa din 62 de avioane, adica 0,9% din flota UE. continuă pe Ziarul Bursa

Flota aeriana din tara noastra, una dintre cele mai mici din Uniunea Europeana

Companiile de transport aerian din Uniunea Europeana aveau in anul 2017 o flota compusa din 6. 711 avioane utilizate pentru transportul de pasageri sau marfa, aproape o cincime din aceasta flota 20% din avioane) era operata de companii cu sediul in Marea Britanie, in timp ce flota aeriana din Romania era compusa din 62 de avioane, adica 0,9% din flota UE.

Flota aeriana a Romaniei - una dintre cele mai mici din UE

Companiile de transport aerian din Uniunea Europeana aveau in anul 2017 o flota compusa din 6. 711 avioane utilizate pentru transportul de pasageri sau marfa, aproape o cincime din aceasta flota 1. 312 avioane sau 20%) era operata de companii cu sediul in Marea Britanie, in timp ce flota aeriana din tara noastra era compusa din 62 de avioane, adica 0,9% din flota UE.

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toti vor sti de frica, intr-una dintre cele mai asteptate emisiuni ale postului

A fost anuntat cel mai nou jurat, de la PRO TV, pentru o emisiune foarte asteptata de catre public. Show-ul va debuta in curand pe postul de televiziune, iar celei alese sa faca parte din echipa juriului in mod clar ii vor sti toti de frica! Este vorba despre o femeie de afaceri de succes .

O INVESTITIE DE 50 MILIOANE EURO ROCKWOOL a deschis prima sa fabrica din tara noastra

Grupul ROCKWOOL, care activea-za in productia de vata minerala bazaltica, a deschis prima sa fabrica din tara noastra - o investitie in valoare de 50 milioane euro. Aceasta are o capacitate de aproximativ 45. 000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate de profil din tara noastra. Fabrica este amplasata pe un teren de 30 de hectare, in parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Aricestii Rahtivani, conform unui comunicat de presa.

Eleganta si rafinament la primul showroom DS Automobiles din tara noastra

Marca DS Automobiles a ajuns in tara noastra si incepand de astazi, deschide primul showroom. Anuntul a fost marcat de un eveniment exclusivist, la care au luat parte jurnalisti, parteneri, iubitori ai marcii si potentiali clienti, conform Agerpres. ro.

DS Automobiles deschide primul showroom din tara noastra

Marca DS Automobiles a ajuns in tara noastra si incepand de astazi, deschide primul showroom. Anuntul a fost marcat de un eveniment exclusivist, la care au luat parte jurnalisti, parteneri, iubitori ai marcii si potentiali clienti.

IN 16 DECEMBRIE Bank of China isi deschide sucursala din tara noastra

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, deschide luni, 16 decembrie, sucursala de la Bucuresti. Evenimentul se va desfasura in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

webPR: Dumitru Budrala, decorat de Presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, una dintre cele mai importante distinctii acordate de statul roman

Ceremonia a avut loc vineri, 29 noiembrie 2019, la Palatul Cotroceni, si a facut parte din seria de manifestari ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

O vulnerabilitate de securitate prezenta in soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse si comercializate de catre magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci la toate dispozitivele conectate din locuinta, arata o cercetare recenta a specialistilor in securitate informatica de la Bitdefender.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )