Libnet.ro
UNICEF

22:31

FMI: Epidemia cu noul coronavirus va sterge 0,1 puncte procentuale din avansul economiei mondiale in 2020

Hotnews Hotnews,
 FMI: Epidemia cu noul coronavirus va sterge 0,1 puncte procentuale din avansul economiei mondiale in 2020

Extinderea rapida a epidemiei cu noul coronavirus va reduce probabil cresterea economica a Chinei in acest an la 5,6%, in scadere cu 0,4 puncte procentuale fata de prognoza din ianuarie, si va sterge 0,1 puncte procentuale din avansul economiei mondiale, a avertizat sambata Fondul Monetar International, transmite Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

FMI: Epidemia de coronavirus este riscanta pentru redresarea fragila a economiei globale

Epidemia de coronavirus a perturbat deja cresterea economica din China si daca se va raspandi in continuare in alte state ar putea deturna redresarea extrem de fragila a economiei mondiale in 2020, a avertizat miercuri Fondul Monetar International FMI).

VIDEO Noul coronavirus: Un orasel italian inchide scolile, birourile si barurile, dupa trei cazuri confirmate de infectie

Mica localitate Codogno, in nordul Italiei, unde sase persoane au fost testate pozitiv la noul coronavirus, printre care un barbat de 38 de ani internat la terapie intensiva, a decis vineri sa inchida toate locurile publice, scrie AFP. UPDATE Cel putin 9 orase din Lombardia si unul din Venetia, in nordul Italiei, au inchis vineri barurile, scolile si alte locuri publice din cauza suspiciunilor de contaminare a 16 persoane cu noul coronavirus.

Noul coronavirus se raspacentndee153;te mai mult ca gripa decacentt ca SARS

Oamenii de a159;tiinapounda din China care au studiat probe prelevate din nasul a159;i gatul a 18 pacienapoundi infectaapoundi cu noul coronavirus susapoundin ca acesta se comporta mai degraba ca gripa, in comparaapoundie cu alte virusuri strans legate, ceea ce.

Panica in Italia. Numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus a ajuns la 157 si a fost inregistrat al treilea deces

In Italia, unde se afla cea mai mare comunitate de romani din strainatate, numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus a crescut la 157. Guvernatorul Lombardiei a spus ca in regiune s-a ajuns la 89 de pacienti, fata de 54 in ziua anterioara, iar un purtator de cuvant al guvernatorului din Veneto a informat ca aici sunt 19 cazuri, cu 7 mai mult decat sambata.

Febra, teroare si zvonuri: Cum a trait un tanar din China infectia cu noul coronavirus

Febra, teroare si zvonuri: Cum a trait un tanar din China infectia cu noul coronavirus.

Israelul confirma un prim caz de infectie cu noul coronavirus, la un fost pasager de pe Diamond Princess

Autoritatile israeliene au confirmat vineri un prim caz de infectie cu noul coronavirus, la un pasager care fusese plasat in carantina pe nava de croaziera Diamond Princess inainte de a fi repatriat in Israel in aceasta saptamana, scrie AFP.

O noua provocare pentru China: sute de detinuti s-au infectat cu noul coronavirus

Cel putin cinci sute de cazuri de infectare cu noul coronavirus Covid-19 au fost inregistrate in inchisori din trei provincii chineze, iar mai multi oficiali au fost demisi din functii.

Epidemia de coronavirus, la fel de grava ca dezastrul nuclear de la Cernobil: Nu s-a ajuns inca la ce este mai rau

Pe masura ce epidemia de coronavirus se amplifica, specialistii atrag atentia ca raspunsul intarziat al Chinei in aceasta criza este comparabil cu actiunile Uniunii Sovietice in contextul unei alte crize ca.

Epidemia de coronavirus, prezisa intr-o carte-fictiune din 1981. Coincidenta care a inflamat internetul (FOTO)

Cat este minciuna si cat este adevar in cartile de fictiune. Aceasta intrebare este din nou in actualitate, dupa ce epidemia de coronavirus ar fi fost prezisa intr-o carte din 1981.

Epidemia de coronavirus se agraveaza in nordul Italiei

Epidemia de coronavirus s-a agravat vineri in nordul Italiei, oficialii anuntand 14 noi cazuri confi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )