Libnet.ro
UNICEF

01:05

FMI: Europa trebuie sa faca noi eforturi pentru restructurarea sectorului bancar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI: Europa trebuie sa faca noi eforturi pentru restructurarea sectorului bancar

Fondul Monetar International FMI) a indemnat Europa sa faca noi eforturi pentru consolidarea sectorului bancar, cerand ca institutiile slabe sa fie inchise, rezervele financiare sa fie majorate, iar fuziunile si achizitiile transfrontaliere sa fie relansate, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Ce statui si concerte vrea sa faca Primaria Capitalei pentru a sarbatori 100 de ani de la Marea Unire

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat marti ce evenimente va organiza municipalitatea pentru a sarbatorii 100 de ani de la Marea Unirii. Astfel, Primaria va realiza 4 statui pentru Gen. Berthelot, Regina maria, Ferdinand I si IC Bratianu, dar si mai multe spectacole, expozitii si alte evenimente culturale: Piata Centenarului, Luna Bucurestilor, Ziua Internationala a Iei, Regata Marii Uniri pe Dambovita si Tamisa, 100 DE CANTECE PENTRU 100 DE ANI, Hai sa dam mana cu mana, Romania Dodoloata etc. In plus, primarul general a declarat ca va inaugura un nou parc in Capitala.

Noi reguli pentru soferi. Guvernul a adoptat modificari la Codul Penal

Guvernul a adoptat miercuri noi modificari la Codul Penal. Una dintre ele interzice ca, dupa un accident cu victime, soferul sa consume alcool sau stupefiante pana la recoltarea de probe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )