Libnet.ro
UNICEF

06:30

FMI si zona euro au nevoie de mai mult timp pentru un acord privind reducerea datoriei Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI si zona euro au nevoie de mai mult timp pentru un acord privind reducerea datoriei Greciei

Fondul Monetar International FMI) si sefii de guvern din zona euro au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la un acord privind reducerea datoriei Greciei, din cauza ca zona euro nu si-a clarificat inca intentiile, a declarat ieri directorul general al FMI, Christine Lagarde, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

FMI avertizeaza ca procesul de convergenta al veniturilor va dura mai mult decat aratau estimarile

Fondul Monetar International FMI) si-a imbunatatit estimarile referitoare la cresterea economiilor din regiunea Europei Centrale, de Est si Sud-Est, dar avertizeaza totodata ca pana vor ajunge la nivelul veniturilor din Europa Occidentala va dura o perioada mai mare de timp pentru ca potentialul de crestere in majoritatea statelor din ECE Europa Centrala si de Est) este in continuare semnificativ mai scazut decat era inainte de criza financiara globala, se arata intr-un raport regional publicat ieri.

Ce poti face chiar acum pentru mai mult spatiu in bucatarie

Cu totii ne confruntam cu lipsa spatiului, insa, de cele mai multe ori, amanam sa luam taurul de coarne si sa rezolvam problema! Iata 3 lucruri pe care le poti face chiar acum pentru a obtine mai mult spatiu de depozitare si poti incepe cu bucataria! .

Costa mai mult decat o masina si face poze alb-negru, dar noul Phase One e relevant

Camerele foto de format mediu nu au fost niciodata pentru oricine, dar in momentul in care acestea sunt si alb-negru, precum noul model Phase One, publicul se restrange si mai mult. in momentul in care s-a facut tranzitia de la aparatele foto cu film la cele digitale, pe langa DSLR-urile obisnuite au aparut modele semnificativ [].

Christoph Hasselbach: Macron are planuri mari cu Europa. Una dintre masurile vizate de presedintele ales al Frantei vizeaza mai multe investitii pentru iesirea din criza |OPINIE DW

Jurnalistul Christoph Hasselbach a afirmat, intr-un comentariu pentru publicatia Deutsche Welle, ca presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron are planuri mari cu Europa: mai multa comunitate, mai multa solidaritate, mai multe investitii pentru a iesi din criza.

Elevii scolilor profesionale ar putea petrece mai mult timp la intreprinderi

Camera de Comert si Industrie va veni cu un proiect la Consiliul economic pe langa prim-ministru prin care va propune ca invatamantul profesional sa devina dual. Astfel, elevii ar urma sa petreaca cea mai mare parte din timpul anilor de studii la intreprinderi, unde sa puna in aplicare cunostintele obtinute.

Ardeleanul amendat pentru ca a injurat PSD pe Facebook doneaza contravaloarea amenzii: Copiii de la Oncologie au nevoie mai mare de banii aia decat voi

Ardeleanul care a fost amendat pentru ca a injurat PSD pe Facebook refuza in continuare sa achite cei 200 de lei. Acesta a precizat insa ca va dona contravaloarea amenii unui spital.

Mi-ar placea ca guvernul Grindeanu sa aiba mai mult curaj in fata multinationalelor (II)

Reporter: Care va fi efectul liberalizarii pietei gazelor asupra consumatorilor? Remus Borza: Nu exista niciun motiv pentru cresterea pretului gazelor la populatie, in conditiile in care obligam pe toata lumea sa-si oferteze intreaga productie de gaze nediscriminatoriu si transparent pe o platforma publica, administrata de OPCOM sau de Bursa de Marfuri.

Nintendo Switch creeaza mai mult interes decat PS4 Pro sau Project Scorpio

Un nou studiu publicat in urma cu cateva zile confirma faptul ca internautii sunt mai curiosi de performantele noului Nintendo Switch, decat de PS4 Pro sau iminentul Project Scorpio. Consolele de gaming nu sunt neaparat ieftine. Cele mai multe dintre ele sunt peste 1000 de lei, iar PlayStation 4 Pro ajunge pe la 1750 lei.

OPEC pompeaza mai putin petrol pentru a-l scumpi, dar eforturile ar putea fi in van. Cotatiile nu mai depind doar de cartel, iar stocurile mondiale continua sa creasca

OPEC si aliatii sai incearca sa pompeze mai putin petrol in incercarea lor de a scumpi petrolul, dar cel mai mare trader international de titei spune ca eforturile ar putea fi in van. Cererea nu creste atat de mult pe cat se astepta, iar productia de petrol de sist avanseaza mai rapid decat se previziona.

Emmanuel Macron, despre varsta sotiei lui: Daca as fi avut eu cu 20 de ani mai mult.... Declaratia care arata cat de mult o iubeste

El este noul presedinte ales al Frantei, dar s-a intalnit cu o multime de comentarii misogine, critici si atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidentiale. in ciuda tuturor piedicilor, a castigat, iar controversata sa sotie de 64 de ani este acum una dintre cele mai in varsta prime-doamne ale Frantei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )