Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce poti face chiar acum pentru mai mult spatiu in bucatarie

România Liberă România Liberă,
Ce poti face chiar acum pentru mai mult spatiu in bucatarie

Cu totii ne confruntam cu lipsa spatiului, insa, de cele mai multe ori, amanam sa luam taurul de coarne si sa rezolvam problema! Iata 3 lucruri pe care le poti face chiar acum pentru a obtine mai mult spatiu de depozitare si poti incepe cu bucataria! . continuă pe România Liberă

Costa mai mult decat o masina si face poze alb-negru, dar noul Phase One e relevant

Camerele foto de format mediu nu au fost niciodata pentru oricine, dar in momentul in care acestea sunt si alb-negru, precum noul model Phase One, publicul se restrange si mai mult. in momentul in care s-a facut tranzitia de la aparatele foto cu film la cele digitale, pe langa DSLR-urile obisnuite au aparut modele semnificativ [].

Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor la 10.000 lei, o solutie mai mult decat rezonabila

Presedintele Comsiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon PSD), a declarat marti, la Parlament, ca pentru anul acesta nu exista niciun pericol sa existe plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, el fiind de parere ca este o solutie mai mult deca rezonabila ar fi ca plafonarea sa se faca pana la pragul de 10. 000 lei.

Liviu Dragnea: Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in Uniunea Europeana.

Acum iti poti inregistra propria voce pentru indicatii pe Waze

Cei de la Waze au fost din totdeauna ghidusi cu pachetele de voci pe care le-au oferit utilizatorilor. Noua versiune va permite insa sa va inregistrati propria voce sau pe cea a unui apropiat. Waze este una dintre cele mai populare aplicatii de navigatie de pe intregul mapamond. Desi este detinuta de Google, ca multe [].

Emmanuel Macron, despre varsta sotiei lui: Daca as fi avut eu cu 20 de ani mai mult.... Declaratia care arata cat de mult o iubeste

El este noul presedinte ales al Frantei, dar s-a intalnit cu o multime de comentarii misogine, critici si atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidentiale. in ciuda tuturor piedicilor, a castigat, iar controversata sa sotie de 64 de ani este acum una dintre cele mai in varsta prime-doamne ale Frantei.

CNA: O singura amenda de 10.000 de lei pentru mai multe abateri la Romania TV, fara nicio legatura intre ele

CNA amendat postul Romania TV cu 10. 000 de lei pentru trei abateri luate la pachet, desi nu aveau nicio legatura intre ele: mai multe burtiere, pentru felul cum a acoperit un scandal, pen tru ca a relatat despre superluna care anunta marele cutremur si pentru ca a prezentat in ipostaze indecente foste asistente TV suspectate de prostitutie, scrie Paginademedia. ro. Potrivit sursei citate, situatia e relevanta pentru modul cum poti sa treci de zece ori pe rosu, dar sa iei o singura amenda, cand vine vorba de CNA.

FMI avertizeaza ca procesul de convergenta al veniturilor va dura mai mult decat aratau estimarile

Fondul Monetar International FMI) si-a imbunatatit estimarile referitoare la cresterea economiilor din regiunea Europei Centrale, de Est si Sud-Est, dar avertizeaza totodata ca pana vor ajunge la nivelul veniturilor din Europa Occidentala va dura o perioada mai mare de timp pentru ca potentialul de crestere in majoritatea statelor din ECE Europa Centrala si de Est) este in continuare semnificativ mai scazut decat era inainte de criza financiara globala, se arata intr-un raport regional publicat ieri.

Mi-ar placea ca guvernul Grindeanu sa aiba mai mult curaj in fata multinationalelor (II)

Reporter: Care va fi efectul liberalizarii pietei gazelor asupra consumatorilor? Remus Borza: Nu exista niciun motiv pentru cresterea pretului gazelor la populatie, in conditiile in care obligam pe toata lumea sa-si oferteze intreaga productie de gaze nediscriminatoriu si transparent pe o platforma publica, administrata de OPCOM sau de Bursa de Marfuri.

Becali face pasul inapoi pentru aducerea lui Dan Petrescu

Gigi Becali a declarat ca este dispus sa cedeze initiativa in fata unui antrenor precum Dan Petrescu, dar in acelasi timp impune si o conditie pentru a nu se mai implica in viata echipei.

Nintendo Switch creeaza mai mult interes decat PS4 Pro sau Project Scorpio

Un nou studiu publicat in urma cu cateva zile confirma faptul ca internautii sunt mai curiosi de performantele noului Nintendo Switch, decat de PS4 Pro sau iminentul Project Scorpio. Consolele de gaming nu sunt neaparat ieftine. Cele mai multe dintre ele sunt peste 1000 de lei, iar PlayStation 4 Pro ajunge pe la 1750 lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )