Libnet.ro
UNICEF

00:07

Foc, un spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor

România Liberă România Liberă,
Foc, un spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor

Foc, un spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor . continuă pe România Liberă

Spectacol caritabil pentru victimele din Colectiv, la Casa de Cultura a Studentilor

Spectacolul caritabil Foc, de Vali Bolat, realizat de Teatrul de Kartier si dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv, va avea loc duminica, de la ora 18:30, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

TAPI - un nou venit in Gazoductstan! Implicatii geopolitice si noi perspective pentru pacea din regiune

Intr-un articol din luna octombrie 2015 am introdus conceptul de Gazoductstan pentru a analiza, dintr-o perspectiva diferita, razboiul civil din Siria si principalii lui actanti. Ideea de la care am plecat a fost ca teritoriul Siriei prezinta o considerabila importanta geostrategica datorita intersectarii traseelor a trei gazoducte majore existente si propuse). In aceste conditii, am sugerat ca razboiul din Siria poate fi privit ca un proxy pentru batalia din Gazoductstan: Care este ruta favorita pentru exportul gazului natural catre principialul cumparator, Europa centrala si vestica? Directia Iran-Irak-Siria-Marea Mediterana,sau directia Qatar-Arabia Saudita-Siria-Turcia?.

Grupul OMV Petrom, trimis in judecata pentru ucidere din culpa: Copil de 14 ani, intoxicat cu gaze de sonda

Grupul OMV Petrom a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce un copil de 14 ani a murit din cauza unei insuficiente respiratorii acute, cauzata de o intoxicatie cu gaze de sonda, care au ajuns in atmosfera prin derivatia din coloana de exploatare a unei sonde din Aricestii Rahtivani.

UPDATE: Grupul OMV Petrom, trimis in judecata pentru ucidere din culpa: Copil de 14 ani, intoxicat cu gaze de sonda

Grupul OMV Petrom a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce un copil de 14 ani a murit din cauza unei insuficiente respiratorii acute, cauzata de o intoxicatie cu gaze de sonda, care au ajuns in atmosfera prin derivatia din coloana de exploatare a unei sonde din Aricestii Rahtivani.

OMV Petrom, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa. Victima, un copil de 9 ani mort in 2014

Parchetul General a trimis in judecata compania OMV Petrom pentru ucidere din culpa, anunta Adevarul. Procurorii acuza compania ca este vinovata de moartea unui copil din comuna prahoveana Aricestii Rahtivani, gasit mort in 2014 dupa ce ar fi inhalat gaze de sonda.

Mircea Badea explica de ce trebuie facut public raportul despre incendiul din Colectiv

Mircea Badea a afirmat, in editia de luni seara a emisiunii in gura presei, ca ar fi gresit ca raportul expertilor INSEMEX privind incendiul din Club Colectiv sa nu fie facut public. Realizatorul Antena 3 spune.

Partidele politice cauta cu disperare baroni locali pentru alegerile din acest an

Partidele cauta cu disperare candidati pentru alegerile locale. Asta pentru ca multi dintre cei pe care ii pregatisera deja au fost taiati de pe lista, de. procurori. De exemplu, peste jumatate din.

3D Printing made in Romania: Doi tineri printeaza pentru multinationale, din Bucuresti

Au 30 de ani, au terminat arhitectura la Mincu in 2010 si se completeaza ea, Alexandra Stoican, este antreprenor din 2007, cand a pornit magazinul online de gadget-uri USBMania si s-a specializat pe SEO si eCommerce, in timp ce Dragos Toader.

Untold 2016. Primul nume mare anuntat pentru editia din acest an

Celebrul DJ olandez Tiesto revine in Romania. Se va intampla la Untold 2016, festival care are loc in perioada 4-8 august 2016 la Cluj Napoca. Organizatorii au dezvaluit marti primul nume sonor din cei cinci regi.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )