Libnet.ro
UNICEF

19:45

Focar de COVID la Caminul de varstnici din Constanta. Zeci de oameni s-au infectat

Antena3 Antena3,
Focar de COVID la Caminul de varstnici din Constanta. Zeci de oameni s-au infectat

Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce au fost confirmate 39 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. continuă pe Antena3

Focar de COVID 19 la Caminul de batrani din Constanta: 39 de cazuri pozitive

Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, in urma confirmarii, de la finalul saptamanii trecute si pana in prezent, a unui total de 39 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba de 32 de beneficiari si 7 membri ai personalului de ingrijire.

Nou focar de COVID-19 la o firma din Romania: Zeci de angajati au fost testati pozitiv

21 de muncitori vietnamezi de la o firma de constructii din Iasi au fost depistati cu COVID-19.

Focar de Covid la o firma de constructii din Iasi. 21 de muncitori vietnamezi, confirmati pozitiv

21 de muncitori vietnamezi de la o firma de constructii din Iasi au fost depistati cu Covid. Acestia au forme usoare ale bolii, iar colegii lor, alti 31 de vietnamezi, au fost relocati intr-un spatiu sigur din punct de vedere sanitar.

Focar de Covid-19 la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta. Au fost depistate 39 de cazuri

Un focar de COVID-19 a fost raportat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus 39 de persoane. Se pare ca 32 de beneficiari si sapte membri ai.

Focar de coronavirus la un centru pentru persoane varstnice din Constanta

Caminul Municipal pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Constanta care vor sa administreze orasul

Pe 27 septembrie, romanii ies la vot sa isi aleaga noii primari. La alegerile locale 2020 din Constanta se va da o lupta stransa intre candidatii care isi doresc sa castige scaunul de edil al orasului. Potrivit celor mai recente sondaje de opiniei facute publice, diferentele dintre primii trei candidati sunt destul de mici. Iata .

Turista se afla pe malul Lacului Tabacariei din Constanta, cand a vazut ceva plutind in apa. A sunat imediat la 112

Un barbat a murit inecat in Lacul Tabacariei din Constanta. in cursul zilei de duminica, trupul barbatului care plutea a fost vazut de catre o turista care a sunat imediat apel la 112. Stateam pe.

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai.

COVID-19 loveste scolile din Valcea. Zeci de elevi si dascali contaminati si izolati

Mai multe clase din Valcea sunt in carantina, pentru ca o serie de elevi si cadre didactice au fost confirmati cu virusul SARS-CoV-2. Rezultate pozitive la testari s-au primit in cel putin patru scoli din judet.

Accident groaznic pe strazile din Romania: Trei oameni au murit, duminica

Un grav accident de ciruclatie s-a petrecut duminica, in judetul Constanta. in urma acestui eveniment rutier neplacut au murit 3 oameni. Cum s-a intamplat accidentul? Un autoturism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )