Libnet.ro
UNICEF

08:45

Focar de COVID 19 la Caminul de batrani din Constanta: 39 de cazuri pozitive

Adevărul Adevărul,
Focar de COVID 19 la Caminul de batrani din Constanta: 39 de cazuri pozitive

Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, in urma confirmarii, de la finalul saptamanii trecute si pana in prezent, a unui total de 39 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba de 32 de beneficiari si 7 membri ai personalului de ingrijire. continuă pe Adevărul

Focar de COVID-19 la un camin de batrani din Capitala

Focar urias de COVID-19 la un camin de batrani din Capitala.

Focar de Covid-19 la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta. Au fost depistate 39 de cazuri

Un focar de COVID-19 a fost raportat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus 39 de persoane. Se pare ca 32 de beneficiari si sapte membri ai.

Nou focar de COVID-19 la o firma din Romania: Zeci de angajati au fost testati pozitiv

21 de muncitori vietnamezi de la o firma de constructii din Iasi au fost depistati cu COVID-19.

Bistrita Nasaud: Noua cadre didactice, doi elevi, un angajat de la o cresa de stat si o asistenta de la o gradinita privata, confirmati cu COVID-19

Noua cadre didactice, doi elevi, un angajat de la o cresa de stat si o asistenta de la o gradinita privata, se numara printre persoanele confirmate cu COVID-19, anunta autoritatile din acest judet. Cu opt infectari raportate sambata, Bistrita Nasaud se numara printre judetele cu cel mai mic numar de bolnavi de COVID-19.

Focar de COVID la Caminul de varstnici din Constanta. Zeci de oameni s-au infectat

Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce au fost confirmate 39 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Focar de coronavirus la un centru pentru persoane varstnice din Constanta

Caminul Municipal pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce.

CE participa la mecanismul COVAX care asigura vaccinuri impotriva COVID-19 si anunta o contributie de 400 milioane euro

Comisia Europeana a confirmat, recent, participarea sa la mecanismul COVAX pentru asigurarea unui acces echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, la preturi accesibile, in urma exprimarii interesului ei la 31 august si a anuntarii unei contributii in valoare de 400 de milioane euro, conform unui comunicat de presa al institutiei, relateaza news. ro.

INTERVIU Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta: Avem zeci de pacienti cu afectare pulmonara severa dupa ce s-au vindecat de COVID-19, care au nevoie de internare

Zeci de pacienti ai Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, vindecati de COVID-19, au nevoie de evaluare si de asistenta intr-o forma de internare continua, ceea ce inseamna ca au o forma severa de afectare pulmonara, dupa ce s-au vindecat de COVID, afirma medicul Beatrice Mahler, managerul spitalului, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Beatrice Mahler marturiseste, de asemenea, ca priveste cu ingrijorare spre perioada care urmeaza: Vine sigur valul 2, iar noi, Romania, pornim de pe o pozitie fruntasa. Nu o sa fie bine deloc!.

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de imbolnaviri Covid-19. Multe cazuri s-au inregistrat si in judetele Maramures si Bacau si Timis

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de cazuri noi de infectare cu COVID-19, urmat de Maramures, Timis si Bacau, potrivit raportarii transmise sambata, 19 septembrie, de Grupulde Comunicare.

Rusia isi va asuma o parte din riscurile legale privind vaccinul sau anti-COVID-19: Avem incredere

Rusia are atat de multa incredere in vaccinul sau impotriva COVID-19 ca este pregatita sa-si asume partial raspunderea legala in cazul unor consecinte nedorite mai degraba decat sa lase toate riscurile in seama cumparatorilor, spune sefului fondului care finanteaza proiectul vaccinului rus, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )